MasterChef'te ikinci etap başladı 19.07.2024 MasterChef'te ikinci etap başladı 19.07.2024

Uzun yıllardır ekranlardaki en popüler yarışma programlarından biri olan Survivor, şimdiye kadar unutulmaz anılara sahne olan isimlerle dolu olan All Star sezonuna ev sahipliği yapıyor. Bu akşam, Survivor All Star'da gerçekleşecek dokunulmazlık oyunu, geçmişte iz bırakmış yarışmacıların mücadelesine sahne olacak.

Resim

Yunus Emre ile Poyraz tartıştı

Survivor'da yaşanan gergin anlardan biri, Yunus Emre'nin Poyraz'a yönelik "Seni garanti sayım yapacağım" ifadesiyle başladı. Poyraz'ın, "Seviyeli tartışman yok, seviyesiz adam" sözleriyle karşılık vermesi üzerine gerilim iyice tırmandı. Yunus Emre'nin sesi kesildiği sırada Poyraz, "Turabi abinden de öğrenmişsin" diyerek sert bir cevap verdi. İkili arasındaki gerilim, tansiyonun yükseldiği bir noktaya ulaştı. Tartışma sonrası Yunsu Emre oyun alanından uzaklaştırıldı.

Survivor ödül oyununu kim kazandı? - SURVIVOR ÖDÜL OYUNU 4 Şubat Pazar -  Son dakika Magazin haber...

Survivor 2024 All Star dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

4 Şubat Pazar günü ekrana gelen Survivor 2024 All Star'ın son bölümünde dokunulmazlık heyecanı yaşandı.  Survivor'ın 4 Şubat Pazar akşamı ekranlara gelen 25. bölümünde gerçekleşen dokunulmazlık oyunu, kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Heyecan dolu anların yaşandığı oyun sonucunda, mavi takım, 12-7'lik bir skorla zafer elde etti.

 Resim

Survivor 2024 All Star'da eleme adayı kim oldu?

Survivor 2024 All Star yarışmasının 4 Şubat Pazar günü yayınlanan yeni bölümün sonunda eleme adayı Erisn Korkut oldu. İlk eleme adayı Yaman olmuştu