Sihirli Annem dizisi, 2003 yılında başlayıp 2012 yılında ekranlara veda edene kadar geniş bir izleyici kitlesi tarafından sevilerek takip edilmişti. Dudu Peri karakteriyle hayranların gönlünde taht kuran Nevra Serezli, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube programında yeniden çekilen Sihirli Annem dizisi hakkında konuştu.

Sosyal medyada ve izleyiciler arasında Sihirli Annem'in oyuncularının son haline dair merak sıkça dile getiriliyor. Dizinin unutulmaz karakterlerinden olan Dudu Peri'nin oyuncusu Nevra Serezli, 79 yaşında olmasına rağmen hala izleyicilerin ilgisini çekiyor.

Serezli, Sibel Arna'nın YouTube'da yayınlanan "Ne Olursan Ol Rahat Ol" programına konuk olarak Sihirli Annem dizisinin yeniden çekilmesiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Dizi yapımcılarına "Kırgınım" diyerek, sitem etti.

'Sihirli Annem'in yeni dizisinde neden olmadınız?' sorusuna yanıt veren Serezli, şunları söyledi:

"Onu yapımcılara soracaksınız. Herhalde yaşlandık diye olmadık. Bize hiç bahsedilmemesine ben kırıldım. Biz yeni bir oluşum içinde olacağız, yeni bir castla devam edeceğiz, aklınıza başka bir şey gelmesin telefonu o kadar jesti hoş olan bir şey olabilirdi ki!

Müge Anlı'da itiraf etti! Şaban Ateş cinayetinde yeni gelişme Müge Anlı'da itiraf etti! Şaban Ateş cinayetinde yeni gelişme

Bir tek bana değil, tüm ekibe hiç kimseye bu bana biraz acıtıcı geldi. Kaç senemizi verdik. Hiç söylenmemesi ve haber verilmemesi bana acı geldi. Tabii ki başkaları da oynasın yeni yorumlar katılsın yeni bir anlayışla yapılsın orada değilim. "