Geçtiğimiz yıl futbolcu Gerard Pique ile ayrılığıyla gündemden düşmeyen Shakira, 7 yıl aradan sonra yeni bir albümle geri dönüyor.

Shakira'nın yeni albümü, "Las Mujeres Ya No Lloran" (Kadınlar Artık Ağlamıyor) adını taşıyor ve 22 Mart'ta dinleyicilerle buluşacak. Şarkıcı, albümle ilgili yaptığı açıklamada, her şarkıyı yazarken kendini yeniden yaratıyor gibi hissettiğini ve şarkıları söylerken gözyaşlarının elmasa dönüştüğünü belirtti. Albümde toplam 16 şarkı yer alacak.

Survivor eleme adayı kim oldu? 18 Mayıs 2024 Survivor eleme adayı kim oldu? 18 Mayıs 2024

Shakira'nın son albümü "El Dorado" 2017 yılında yayımlanmıştı. Ancak geçtiğimiz yıl çıkardığı "Music Sessions Vol. 53" adlı şarkı, Latin Grammy Ödülleri'nde ödül kazanmış ve Spotify'da en çok dinlenen İspanyolca şarkılar arasında tarihe geçmişti.

Yeni albümün bazı şarkılarında ise dikkat çekici göndermeler bulunuyor. Özellikle "Music Sessions Vol. 53" adlı şarkının sözlerinde, Shakira'nın eski sevgilisi Gerard Pique'ye ve yeni sevgilisi Clara Chia Marti'ye göndermeler yapıldığı düşünülüyor.

Shakira'nın heykelini diktiler: 'Kalçalar yalan söylemez' Shakira'nın heykelini diktiler: 'Kalçalar yalan söylemez'

Shakira'nın bu yeni albümü, hayranları tarafından merakla beklenirken, şarkıcının müzik kariyerinde yeni bir dönemin habercisi olabilir.