Kellemi ortaya koyardım demişti

İbrahim Tatlıses, Ahmet Kaya'yı odasına almamış 

Ünlü sanatçı Selçuk Ural gazeteci Enver Aysever'in YouTube kanalına konuk oldu. Samimi açıklamalar da bulunan Selçuk Ural ünlü sanatçılar İbrahim Tatlıses ve Sezen Aksu'yu kendisinin keşfettiğini söyledi. Ural " İbrahim Tatlıses o zamanlar pavyonlarda çıkıyordu. Bana söylediler. Yanıma geldi. Elimi öptü. Bir şarkı yap bana getir dedim. Sonra şarkısını arkadaşıma yolladım ve patladı. Sezen Aksu'yu da aynı şekilde ben keşfettim" dedi. 

Hakan Ural deftenini kapattım 

Ünlü sanatçı oğlu Hakan Ural sorusuna ise o defteri kapattığını söyledi. Ural " Ben onu afetmem. Ben onun babalığını bıraktım. Böyle bir oğlum yoktur dedim. Bunun onlarca sebebi vardır. Bunları konuşmak bana yakışmaz. Benim Hakan Ural gibi bir oğlum yoktur. Bir kızım var evlatların en hayırlısıAllah'a şükür. Canımdır o benim. Ben o defteri kapattım " dedi. 

İbrahim Tatlıses, Ahmet Kaya'yı odasına almadı

Selçuk Ural 1977 yılında 30 günlük fuar döneminde İbrahim Tatlıses'in yaptığı olayı hala unutmadığını söyledi. Ural " O dönem fuarlar 30 gün sürüyordu. Neşe Karaböcek,Ajda Pekkan , İbrahim Tatlıses,ben büyük bir kadro. Sonra aramıza yeni bir arkadaş katılacak denildi. Bu arkadaşa iyi davranın denildi. Odanıza alın denildi. İbrahim Tatlıses almadı ben odama aldım. O kişi Ahmet Kaya'ydı. Ahmet Kaya'yı İbrahim Tatlıses odasına almadı. Harp okulu talebesi gelmişti 5-6 bin Ahmet Kaya yuhlanarak sahneden indi" diye konuştu.

İsrail askerleri görev başındaki TRT ekibine saldırdı, kameraman yaralandı İsrail askerleri görev başındaki TRT ekibine saldırdı, kameraman yaralandı

İbrahim Tatlıses: Ahmet Kaya için kellemi koyardım, yine onu korurdum

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, Magazin Gazetecileri Derneği Ödül Töreni’nde Ahmet Kaya'ya yapılan linç girişimi ile ilgili olarak "Eğer ben orada olsaydım asla Ahmet'in linç edilmesine izin vermezdim. Önüne kalkan olurdum. Kellemi koyardım, yine korurdum onu. Olayların büyümesine müsaade etmezdim zaten en başta. Gurbete gitti sonra. Türkiye hasretinden öldü" açıklamasını yapmıştı.

(durakmedya)

Editör: Elif Erbay