23 Mart 1964, İstanbul'da dünyaya gelen Kaan Okan Bayülgen,  şovmen, oyuncu, tiyatro ve klip yönetmeni, yapımcı, seslendirme sanatçısı ve fotoğrafçı. Türkiye'de özel radyo ve televizyonculuğun başladığı 1990'lı yıllardan itibaren radyo ve televizyon programları yaparak  ve gece geç saatte yayımlanan sohbet programları ile meşhur oldu.

E-5'te zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var E-5'te zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var

Okan Bayülgen 1
Uzun zamandır televizyonlarda görmediğimiz şovmene Aslı Şafak televizyonu bırakıyor musunuz sorusu üzerine Bayülgen,

Hayır efendim kesinlikle hayır. Ben bir zamanlar televizyonlarla ilgili genel bir şey söylemiştim. Televizyonların artık eğlence programları yapmaya gücü yok demiştim onu bazı copy paste yapan basın organları benim artık gücüm kalmadı diye anlamışlar. Yani öyle bir şey yok bırakmıyorum bir kere seksi bıraktım. Teoman da bir kere müziği bıraktı. Ben sonra başka bir şey bırakmadım henüz. Daha bitmedi  öğreneceğimiz çok şey var. Şimdi 60'ları sürüyorum. Beynim sulanıncaya kadar biraz daha vakit vardır. Zaten beyin sulanınca çevreniz sizi koruma altına alır ve markalaşırsınız.

İtibarını çok önemsediğini dile getiren ünlü şovmen,

Ben ve ekibim büyük bir aileyiz. Biz kendimize göre sofistike bi yerde durduk. Başımızı büyük bir belaya sokmuyoruz, vergi kaçırmıyoruz. Çok fazla vergi veriyoruz çok KDV ödüyoruz, çok SGK ödüyoruz. 
Vergiler konusunda gösterdiğimiz hassasiyet itibar yönetimidir. Sanatçılar için asıl itibar ne kadar ahlaklı oldukları değildir,  sanatçılar için asıl itibar ürünleridir. Birçok sanat üreticisi gayrimeşru insanlardır sakın bunu yanluş anlamayın. Sanatçı çok efendi olur ahlaklı olur diye bir kural yok.

Okan Bayülgen 2

Tatile gidersem çok yoruluyorum 

Tatile gidersem bir sürü saçma şey yapmam gerekiyor.Denize girmek, arkadaşın teknesinde ne halt oluyorsa ona katılmak, ondan sonra işte ziyaretler oluyor. Memnun olmuyorum bazen çok sessiz yerlere gitmekten hoşlanıyorum.  Kafamı şişiren müzikten ve gürültüden hoşlanmıyorum. Eğlenmeye gitmek istemiyorum. Dedi.

Okan Bayülgen 3


Ben çok kıskancım

İşi konusunda çok kıskanç olduğunu söyleyen Bayülgen, 

Adamın işini kıskanıyorum bu fikir nasıl onun aklına geldi diyorum bir kere bile hiçbir arkadaşımın ne kız arkadaşını kıskandım, ne arabasını, ne de kazandığı parayı. Hiçbir şeyini kıskanmadım ama işlerini kıskandım. Zaten asıl tatlı rekabet o, bunu nasıl düşünmüş ben niye düşünemedim. Ben de böyle bir şey yapsam acaba aklıma gelir miydi? İşte bu sizi zaten harekete geçiren şey.


İnstagram berbat bir yer 

Günümüz sosyal medyasıyla ilgili konuşan Bayülgen İnstagram hakkında şunları söyledi:

Eğer biri İnstagram'ında salakları takip ediyorsa salak olur. Koreograf takip edebilirsin, orada bir mimarı takip edebilirsin, müzisyeni takip edebilirsin çok enteresan tipler var çok az takipçisi olan ama ürünlerini oraya koyup yine de bir iletişim kurmaya çalışan.NSenin hedefin onlar olsun Sen onun havasını at.
 

Okan Bayülgen 4

Bizler bilge insanlar değiliz

"İnsanda bir bilgelik yok ama insan bir büyük oyun alanı yaratmış kendisine. Nedir o oyun alanı? Şimdi siz televizyon  programını yapıyorsunuz. Ben de buraya gelen konuğum, konuk rolü oynuyorum aynı zamanda babayım baba rolü oynuyorum evliysem koca rolü oynuyorum. Çocuklarımıza da diyoruz ki sen çocuksun çocuk rolünü oyna. Nasıl oynayayım? Çocuk rolü oynarsam beni sevecek misiniz? Çok seveceğiz.

Nedir o çocuk rolü belli yaşta seni bir binaya götüreceğiz bırakacağız onun adı okul olacak. Orada da bir şeyler yaptıracaklar sana onun üzerine not verecekler. Sonra seni bir şirkete sokacağız sen para filan kazanacaksın. Sonra ne yapacağız bir şey oluşturacağız bir devlet kuracağız" dedi.
 

Editör: Haber Merkezi