Televizyon dünyasının popüler yapımlarından biri olan "Sandık Kokusu", yeni sezonunda izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Uzun bir aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Gülcan Arslan, bu sefer "Sandık Kokusu"nda sürpriz bir rolle karşımıza çıkacak.

Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı

2007'den bu yana Türk televizyonunda adından sıkça söz ettiren ve çeşitli projelerde başarılı performanslar sergileyen Gülcan Arslan, yeni imajıyla izleyicileri şaşırtmaya hazırlanıyor. Son olarak "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı" dizisinde rol alan Arslan, "Sandık Kokusu"nda farklı bir karakterle seyirci karşısına çıkacak.

Arslan'ın "Sandık Kokusu"ndaki rolü henüz netlik kazanmamış olsa da, yapımcılar ve oyuncu, kendisinin diziye katkısını büyük bir heyecanla bekliyor. Arslan'ın saçlarını kısaltıp sarıya boyayarak farklı bir tarz benimsemesi, izleyicilerde dizinin yeni sezonuyla ilgili merakı artırıyor.

Editör: Haber Merkezi