Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonu olarak gösterilen UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kupa sahibini buluyor. Finalde İspanyol devi Real Madrid ile Alman ekibi Borussia Dortmund, Londra'nın ev sahipliğinde karşı karşıya gelecek. Maç,  Wembley Stadı'nda oynanacak.

Maç Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Real Madrid-Borussia Dortmund finali, 1 Haziran Cumartesi (yarın) saat TSİ 22.00'da başlayacak. Final, EXXEN ve TV8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Real Madrid'den Ezici Üstünlük

İspanyol devi Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde 17 kez final oynarken, kupayı 14 kez müzesine götürmeyi başardı. Borussia Dortmund ise 1996-1997 sezonunda Şampiyonlar Ligi’ni kazanmıştı.

Cansu Özbay'dan Olimpiyat açıklaması Cansu Özbay'dan Olimpiyat açıklaması

Arda Güler Oynayacak Mı?

Real Madrid, Borussia Dortmund maçının kamp kadrosunu açıkladı. Milli futbolcu Arda Güler kadroda yer aldı. Teknik direktör Carlo Ancelotti, final öncesi yaptığı açıklamada, "Arda Güler finalde oynayacak mı? Tabii ki oynayabilir. Kalitesini ve yeteneğini gösterdi. Final maçında bize çok faydalı olabilir, seçeneklerimizden biri." ifadelerini kullanarak Arda Güler'in oynayabileceğinin sinyalini vermişti.

Editör: Yağız Atay