Aziz Yıldırım yaptığı son açıklamasında, Trabzonspor'un yaptığı basın toplantısında Fenerbahçe için "Şikeci kulüp" denilmesine şiddetle tepki göstermişti. 3 Temmuz sürecini hatırlatan Yıldırım'ın ifadeleri yenilir yutulur cinsten olmayınca cevap Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener'den geldi.

Aziz Yıldırım'da konuştu! Otobüs saldırısını hatırlattı Aziz Yıldırım'da konuştu! Otobüs saldırısını hatırlattı

Antalya'da park halindeki otobüste yangın Antalya'da park halindeki otobüste yangın

Bir gazeteye konuşan Şener, Aziz Yıldırım'a seslenerek şunları söyledi:

"'FETÖ Avukatları ile çalıştı' iddiası"

  • "Bu mümkün değil, benim avukatım Prof. Dr Selami Mahmutoğlu İstanbul Üniversitesi öğretim üyesidir bütün avukatların hocasıdır. İkincisi benim ailemi biliyorsunuz FETÖ'cülerden yardım almam beraber olmam mümkün mü? Bıraksın bu işleri"

"'Biz bu işi yaptık adaleti de kandırdık' desin"

"Bence doğru dürüst çıksın, 'biz bu işi yaptık ama adaleti de kandırdık' desin olsun bitsin. Şike yaptıklarını ben demiyorum ki, kendi yöneticileri mahkemede, benim ofisimde söylediler. 'Başkanım biz bu işi yaptık bizim üstümüze gelme' dediler"

"Demirören de kabul etti"

"Yıldırım Demirören bile bana "Bu şike" dedi. Sonra değişti Mehmet Ali geldi iş uzadı sulandı. Bundan net şike olur mu? O işi geçin. İki iki dört kadar net. Fiziki olarak kupa onlarda olabilir ama ruhen bizim müzede. Aziz Yıldırım unutulmamak için bu açıklamaları yapıyor."