Mutfakta mucizelere tanık olmanız için tek cihazda 20'den fazla mutfak cihazının yaptığı işi aynı anda yapan Thermomix TM6'nın pratik ve kullanıcı dostu özellikleri sayesinde reçel yapımı artık çok daha kolay ve hızlı! TM6’nın geniş dijital ekranında yer alan Cookidoo® platformundaki 90 binden fazla tarif arasında yer alan farklı tatlardaki reçeller, sofralarınıza doğallık ve lezzet katacak.

TM6’nın fark yaratan ve sürekli yenilenen fonksiyonlarından doğrama, karıştırma, çırpma, parçalayarak karıştırma gibi özellikleri sayesinde farklı meyvelerden oluşan reçel çeşitleriyle mutfakta yaratıcılığınızı konuşturabilir, sevdiklerinize lezzetli sürprizler hazırlayabilirsiniz. 

Reçel yapımı daha önce hiç olmadığı kadar zahmetsiz! 

Trabzon'da fıkra gibi olay! Muhtarlık kimseye yar olmadı! Trabzon'da fıkra gibi olay! Muhtarlık kimseye yar olmadı!

Çilek Reçeli Nasıl Yapılır

Thermomix TM6 ile reçel yapımı, doğal malzemelerin lezzetini koruyarak, pratik ve keyifli bir deneyim sunuyor. Taze incir reçelinin doğal tatlılığı, sarı erik reçelinin ekşi ve tatlı dengesi, çilek reçelinin ilkbaharın tazecik çilekleriyle hazırlanan tadı ve ayva reçelinin sonbaharın özel meyveleriyle oluşturduğu tat, sizi ve misafirlerinizi etkileyecek.

Bu özel reçel tariflerini TM6 ile kolayca hazırlayabilir, birbirinden farklı fonksiyonlarıyla mutfakta daha birçok lezzetli tarif deneyimi yaşayabilir ve sevdiklerinize lezzetli anlar yaşatabilirsiniz.