Olay, 28 Nisan Pazar günü akşam saatlerinde Tepe Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, Nurhayat Bıçakçıoğlu'nun sahibi olduğu kedi ve köpeklerin barındığı otele tabanca ile defalarca ateş edildi. Kurşunlar otele isabet etti ancak olayda herhangi bir yaralanma olmadı. Polis ekipleri, olayla ilgili incelemelerini sürdürdü.

Silahlı saldırı, otelde bulunan güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, elinde tabanca olan bir kişinin otele doğru ateş ettiği ve daha sonra uçan tekme ile kapıyı kırmaya çalıştığı görülüyor. Saldırganın, "dışarı çık" şeklinde bağırdığı anlar da kayda geçti.

Rüyada üzülmek ne anlama gelir? Rüyada üzülmek ne anlama gelir?

Nurhayat Bıçakçıoğlu, yaşadığı olayla ilgili konuştu ve çevredeki bazı vatandaşların otelde kalan hayvanların barınmasına karşı çıktığını iddia etti. Bıçakçıoğlu, "3 tane baktığım hayvan bahane ediliyor. Aslında otelin kapanmasını isteyen, bir sitedeki yabancılar. Yurtdışından gelmişler hayvanları istemiyorlar" dedi. Ayrıca, saldırganın kendisiyle husumetli olduğunu ve sürekli tehditler aldığını belirtti.

Bıçakçıoğlu, "Hayvanları aldıktan sonra ben savunmasız kaldım, 23 el ateş ettiler bana burada. Silah sıkan kişi zaten benimle biraz husumetli" diye ekledi.