Altan Dönmez'in yönetmenliğini üstlendiği, Banu Kiremitçi Bozkurt'un hikayesi ve senaryosunu yazdığı dizinin final sahnesinde, beklenmedik bir gelişme olan Yasemin'in cinayet suçlamasıyla tutuklanması, izleyenleri şaşırttı.

Sosyal medyada #NeGemilerYaktım ve #Yasemin etiketleriyle uzun süre Trending Topics listesinde yer aldı. Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil'in başrollerini paylaştığı dizi, aynı zamanda Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur, Süreyya Kilimci ve usta oyuncular Macit Koper ile Çiğdem Selışık Onat'ı da kadrosunda bulunduruyor.

DÖRDÜNCÜ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin son bölümünde, Yasemin'in Fidan ve kızını kurtarmak için girişimde bulunması, Rutkay'ın öfkesini çekti. Yasemin, gece yarısı konağa girmeye çalışırken yakalandı ve Rutkay tarafından öldürdükleri iddiasıyla tehdit edildi. Rutkay, Yasemin'e yeni bir yasa dışı görev vererek onu zor durumda bıraktı.

Rutkay'ın Zeynep'in doğum günü için düzenlediği parti aslında tarihi eser kaçakçılığı için bir paravan olduğu ortaya çıktı. Yasemin, Fidan ve kızını kaçırmak isterken Toprak'ın ekibi büyük bir baskın düzenledi. Ancak Rutkay, emniyet müdürü ile anlaşarak arama emrini iptal ettirdi.

🎥Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlığını kim kazandı? 🎥Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlığını kim kazandı?

Toprak ve ekibi, konağı boşaltmaya başladığında Halil Karaçam'ın adli tıp raporu ortaya çıktı. Final sahnesinde, Toprak'ın Yasemin'i konağın önünde kelepçeleyerek tutuklamasıyla büyük bir gelişme yaşandı.