Bu akşam, finale adını yazdırmak isteyen yarışmacılar, ceket için kıyasıya bir mücadeleye girecekler. Zencefil ve yeşil zeytinle yaratıcı tabaklar hazırlayarak ilk etapta jüriden tam puan almaya çalışacaklar. İkinci etapta ise en yüksek puanı alan şanslı yarışmacı, ikinci ceketin sahibi olacak.

MASTERCHEF İLK TUR PUANLARI

MASTERCHEF İLK TUR PUANLARI

İlk turda zerdeçal ve yeşil zeytin ile yaratıcı tabak çıkartan yarışmacıların şeflerden aldıkları puan durumu şu şekilde:

Eren: 20,5

Barbaros: 18

Hasan: 21

Sergen: 19,5

Esra: 17,5

Kıvanç: 21

MASTERCHEF 2. CEKETİ KİM KAZANDI?

Uluslararası alanda adını duyurmuş, 2 Michelin yıldızlı tek Türk restoranının sahibi unvanına sahip olan şef Ahmet Dede, bu akşamki Masterchef bölümünde konuk şef olarak yer aldı. Yarışmacılar, Ahmet şefin kendi tarifi olan özel bir tatlıyı hazırlayarak ikinci turda jüri tarafından değerlendirildi. Aldıkları puanlar neticesinde, Ahmet Dede'nin lezzet dünyasına uygun tatlıyı en başarılı şekilde hazırlayan yarışmacı belirlendi. Bu heyecan dolu anlar, Masterchef'in bu özel bölümünde unutulmaz bir deneyim yaşattı.   Barbaros şeflerden toplamda 46,5 puan alarak ceketi kazanan ikinci isim oldu. 

Survivor All Star'da 3.dokunulmazlık hangi takımın oldu? Survivor All Star'da 3.dokunulmazlık hangi takımın oldu?

İlk turda şefin tabağını yapan yarışmacıların şeflerden aldıkları toplam puan durumu şu şekilde:

Eren: 37,5

Kıvanç: 45,5

Barbaros: 46,5

Hasan: 45

Sergen: 40

Esra: 39,5