Masterchef All Star'da heyecan devam ediyor. MasterChef All Star'da nefes kesen yarı finalinde kazanan ve elenen isimler belli oldu. Büyük bir rekabetin yaşandığı bu heyecan dolu gecede, finale kalmayı başaran isimler sonunda belirlendi. Yarın akşam, şampiyonun seçileceği büyük finalde hangi yarışmacının Şef kupasını kucaklayacağı merak konusu oldu.

MasterChef kim elendi? MasterChef finale kim kaldı, son ikiye kim kaldı? Yarı finalde kurallar gereği elendi! İşte MasterChef finalistleri!

Antalya'da park halindeki otobüste yangın Antalya'da park halindeki otobüste yangın

MasterChef finale kim kaldı? MasterChef kim elendi? MasterChef son ikiye kim kaldı? sorularının yanıtı yarı final heyecanının yaşandığı bu gece belli oldu. Yarın akşam Şef kupasının sahibi belli olacak.  MasterChef All Star'ın 6 Ocak 2024 Cumartesi akşamı yayınlanan 197. son bölümünde; Esra, Tahsin ve Hasan finale kalabilmek için en iyi yemeği hazırlamaya çalıştı.

İLK TUR'DA BAŞLANGIÇ YEMEĞİ

MasterChef'in yarı finalinde nefes kesen ilk tur tamamlandı. Başlangıç yemeğinin hazırlandığı bu aşamada, Hasan etkileyici performansıyla 24 puan alarak ikinci tura lider olarak adını yazdırdı. Tahsin 22.5 puanla ikinci sırayı alırken, Esra ise 18.5 puanla bu turu tamamladı.

MASTERCHEF KİM KAZANDI, 3. ve son yarı finalist hangi yarışmacı oldu? TV8 ile 6 Ocak 2024 MasterChef All Star finalistleri belirleniyor!

MasterChef'in nefes kesen yarı finalinde ikinci turun sona ermesiyle birlikte, ana yemeklerin değerlendirildiği bu aşamada Hasan, muazzam performansıyla 46.5 puan alarak üçüncü tura lider olarak adını yazdırdı. Tahsin, 39.5 puanla ikinci sırayı alırken, Esra ise 38.5 puanla bu turu tamamladı

MASTERCHEF KİM ELENDİ, 3. KİM OLDU?

MasterChef Türkiye All Star'ın nefes kesen yarı finalinde, Hasan'ın tatlı tabağından çıkan sürpriz bir element, tüm heyecanı daha da artırdı. Yarışmanın kuralları doğrultusunda, Hasan'ın tabağı değerlendirilmeye alınmadı.

 Hasan, Masterchef All Star'ın üçüncüsü olarak yarışmaya veda etti.