Tecrübeli golcü Vincent Aboubakar'ın dönüşüyle birlikte çift forvete geçmeyi planlayan teknik direktör Santos'un Kamerunlu golcü ile Semih'i yanyana oynatması bekleniyor.

Kadro konusunda büyük sıkıntılar yaşayan Beşiktaş, yeni transferleriyle Konyaspor maçına yepyeni bir kimlikle çıkmaya hazırlanıyor. Uzun bir aradan sonra ideal 11'i ile sahaya çıkacak olan siyah beyazlılarda kalede Mert'in yeri garanti. Sağ bekte ise Portekizli çalıştırıcı Santos'un Onur ile Svensson arasında bir tercih yapması bekleniyor.

Yeni transferlerden stoper Joe Worral'ın partneri ya Colley ya da Tayyip Talha olacak. Sol bek pozisyonunda eksiklik hissedilen Arthur Masuaku'nun da forma giymesi bekleniyor. Orta sahada Al Musrati'nin yanında Gedson'un şans bulması beklenirken, sağ kanatta Rashica ve sol kanatta Ernest Muci'nin görev yapması bekleniyor.

THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 78 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 78

Kadro dışı bırakılmasının ardından affedilen ve sakatlığını atlatan Aboubakar'ın dönüşüyle birlikte çift santrforlu bir sistem denenecek. Formda olan Semih Kılıçsoy'un da takımda yer alması bekleniyor. Mert ve Semih'in ardından sahaya çıkacak 3. yerli oyuncunun antrenman performanslarına göre Onur ya da Tayyip Talha olması bekleniyor.

Beşiktaş, Konyaspor karşısında ideal kadrosuyla galibiyet için sahada olacak. Taraftarlar, yeni transferlerin de performansını merakla bekliyor.