"Bir Kitap da Sen Getir" kampanyası, 2 Nisan 2024 Salı günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek olan Aliağa Petkimspor maçında gerçekleştirilecek.

Bu anlamlı etkinlikte, basketbolseverlerin destekleriyle ihtiyaç sahibi öğrencilere kitaplar sağlanacak. Kampanyaya katılmak isteyen gönüllüler, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oluşturulacak kitap bağış noktalarına yeni ve iyi durumda olan ilk ve ortaokul seviyesindeki kitapları bırakabilecekler. Katılımcılar, getirdikleri her kitap karşılığında Aliağa Petkimspor maçını ücretsiz izleme fırsatı yakalayacaklar.

Trompet sanatçısı Chris Botti İstanbul'da Trompet sanatçısı Chris Botti İstanbul'da

Anadolu Vakfı'nın gönüllü bursiyerleri de bu projenin kampanya gönüllüleri olarak etkinlikte yer alacaklar, böylece daha fazla öğrenciye erişim sağlanacak. Toplanan kitaplar, tasnif edildikten sonra Anadolu Vakfı tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi okullara gönderilecek. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, bu yıl da kampanya kapsamında toplanan kitaplar deprem gibi felaketlerden etkilenen bölgelerdeki okullara destek olmak amacıyla gönderilecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü, tüm basketbolseverleri bu anlamlı kampanyaya katılmaya ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamaya davet ediyor. Eğitim ve dayanışma için bir araya gelerek, gelecek nesillere katkı sağlamak için el ele verelim.