Şarkıları ve konserlerindeki eğlenceli halleriyle adından söz ettiren Kenan Doğulu, dün akşam evinde verdiği partiyle 50. yaşını kutladı. Organize ettiği partide Kenan Doğulu, oluşabilecek yüksek sesten dolayı komşularına mektup göndererek şunları söyledi:

Yıldız Tilbe konserinde eteğini kesti! Yıldız Tilbe konserinde eteğini kesti!

"Her sene 31 Mayıs'ta sizlere verdiğimiz geçici rahatsızlık için önden özür diliyorum biliyorsunuz. Bu cuma da evde, bahçede, eş, dost ve ailemle bir araya gelip 50. yaş günümü kutlayacağız. Normalden biraz daha kalabalık olacağımız için doğal olarak konuşma ve müzik gürültüsü daha fazla olacaktır. Şimdiden affınıza sığınarak bir gecelik sabır ve anlayış rica ediyorum. Olası bir ihtiyaç, uyarı veya destek için bize ulaşmanız gerekirse güvenlik ve koordinasyon müdürümüz Vahdet Bey'e ulaşabilirsiniz. Katılmak isterseniz de bekleriz, listeye eklenmek için lütfen isimlerinizi iletiniz."

Kenan Doğulu Polis Baskını 2

Doğulu'nun pastası dikkat çekti

Ünlü isimlerin katıldığı gecede Kenan Doğulu için gitar şeklinde beyaz bir pasta yaptırıldı. Renkli bir dekorasyon hakim olduğu partide duvarlara güneş sembolünün yanına "Kenan doğdu" yazıları asıldı. Partide şarkılarını söyleyen Doğulu eşi Beren Saat ile dans etti. Düzenlenen partiye Kenan Doğulunun eşi Beran Saat'in bir dönem rol aldığı dizi arkadaşları Selçuk Yöntem ve  Kıvanç Tatlıtuğ da katıldı.

Kenan Doğulu Pasta


Partiye polis baskını 

Magazin Online'da yer alan habere göre, Kenan Doğulu'nun parti öncesi mektup göndererek özür dilediği komşuları, gece yarısı gelen sesten rahatsız oldu ve polise şikayette bulunu. İkazlara rağmen bitirilmeyen Acarkent'teki partiye polis müdahale etti.

İşte partiden birkaç renkli görüntü

Kenan Doğulu Kıvanç Tatlıtuğ

Kenan Doğulu Parti

Kenan Doğulu Beren Saat-2

Editör: Haber Merkezi