Kate Middleton, son zamanların en popüler isimlerinden biri olarak sık sık spekülasyonlara konu olurken, sonunda "kayıp prenses" ortaya çıktı. Ancak ortaya atılan yeni iddialarla spekülasyonlar devam ediyor. İşte Kate Middleton'un son durumu...

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin sevilen çifti Galler Prensi William ve eşi Galler Prensesi Kate Middleton, halkın ilgisini üzerlerine çekmeye devam ediyor. Middleton'ın geçtiğimiz Ocak ayında sağlık sorunları yaşadığı ve karın bölgesinde bir operasyon geçirdiği ve uzun süre Kraliyet görevlerine devam edemeyeceği açıklanmıştı.

Geçen yıl Aralık ayında Noel kutlamalarında ailesiyle birlikte ekranlara çıkan Kate Middleton, bu açıklamadan sonra kameralardan uzak kaldı.

Ajanslardan uyarı: Kate Middleton fotoğraflarıyla oynanmış Ajanslardan uyarı: Kate Middleton fotoğraflarıyla oynanmış

Galler Prensesi'nin 83 gündür ortadan kaybolması, çeşitli spekülasyonlara neden oldu. Bazıları Middleton'ın sağlık durumunun açıklananlardan çok daha kötü olduğunu ve bu nedenle halkın karşısına çıkmadığını iddia ederken, diğerleri ise Prenses'in eşinden boşanacağını ve ayrılık anlaşmalarıyla meşgul olduğunu iddia etti.

İsrail Gazze’de kendi askerlerini vurdu! İsrail Gazze’de kendi askerlerini vurdu!

Tüm bu iddiaların ışığında Kraliyet Ailesi'nin büyük bir açıklama yapacağı ve BBC'ye "beklemede olmalarını" söylediği iddiaları da kısa sürede sosyal medyada yayıldı, ancak bu bilgi resmi bir kaynaktan doğrulanmadı.

Galler Prensesi Kate Middleton hakkında şok iddia! Galler Prensesi Kate Middleton hakkında şok iddia!

Spekülasyonlar ve komplo teorileriyle gündemden düşmeyen Kate Middleton sonunda ortaya çıktı. Kate, eşi Galler Prensi William ile birlikte Windsor’daki evlerinin bulunduğu bölgede alışveriş yaparken görüntülendi.

The Sun tarafından paylaşılan görüntülerde, Kate’in rahat ve keyifli olduğu görülüyor. Ancak Middleton’ın ortaya çıkması ve paylaşılan görüntüler, sosyal medyada yeni tartışmaların doğmasına neden oldu.

Birçok kullanıcı, videodaki kişinin gerçekten Kate olmadığına dair iddialar ortaya attı. Hatta fotoğraflardaki kişinin Kate’in dublörü olduğu bile söylendi...