Son olarak 'Bozkır' adlı yapımda rol alan ünlü oyuncu Ayçin Tuyun, birkaç ay önce meme kanserine yakalandığını duyurmuştu. Kemoterapi sürecinden geçen ve ameliyat olan Tuyun, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında güncel bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncunun, daha önce yer aldığı 'Beyaz Gelincik', 'Dedemin Dolabı' ve 'Alem-i Cin' gibi projelerle tanındığını hatırlatalım.

Birce Akalay, Cannes'a damga vurdu! Birce Akalay, Cannes'a damga vurdu!

Geçirdiği ameliyatın başarılı geçtiğini ve yakın bir zamanda setlere döneceğini açıklayan Tuyun, kemoterapi sonrasında saçlarını kaybedip peruk kullanmaya başladı. Son paylaşımında, kanseri yendiğini vurgulayan ünlü isim, şu sözleri dile getirdi:

"ÇOK ŞÜKÜR BU DA GEÇTİ"

'Çok şükür bu da geçti yahu! Saçlarım, kaşlarım, kirpiklerim geri geldi. Koruma hapları içiyorum artık, 'yendim' diyorum. Rutin kontrollerim devam ediyor ama çok şükür normal hayata kendimi yormayacak şekilde devam ediyorum. Bu dönem de yanımda olan olmayan herkese teşekkür ediyorum.

"KANSER BANA ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ"

Kanser olmama vesile olan iki kadın, bir adama da teşekkür ediyorum. Çünkü bana yaşatılan tüm olumsuzluklara rağmen içimdeki sevgi, erdemlik bilincinin ne kadar güçlü olduğunu ve misyonumu hatırlattıkları için... Çünkü her şey zıtlığıyla evrimleşir ve onlara tüm sevgimi akıtıyorum. Kanser bana çok şey öğretti ve onu sevgiyle uğurluyorum.

Yeni bir ben, yeni bir hayat başlıyor. Çok daha güçlü ve bilge olarak... Dünyayı sadece sevgi, birlik, beraberlik bilinci kurtaracak! Not: Kimseye kırgın, kızgın ya da öfkeli değilim. Sadece sevgi yolluyorum. İlahi adalet yerini bulur ama onlar için dua ediyorum çünkü bilmiyorlar ki karma ödetir! Ve bu hastalıkla mücadele eden arkadaşlarım, unutma ki inciler karanlıklarda yetişir. Sen değerli bir incisin! Hepimize şifa olsun, sizleri çok seviyorum!'