Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı; gündemde emeklilere ek zam, terörle mücadele, enflasyon ve fahiş fiyatlar var.


MHP Genel Başkanı Bahçeli, ABD'yi eleştirerek Türkiye'ye yönelik kötülükleri sıraladı; DEM'cilerin TBMM'de olmasını siyasi garabet olarak nitelendirdi.


TBMM Genel Kurulu, Milli Savunma ve Dışişleri Bakanlarının bilgilendirmeleri ile toplandı; Hakan Fidan, PKK'nın Türkiye değil, Suriye ve Irak için güvenlik tehdidi olduğunu belirtti.


Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, kamuda tasarruf çağrısı yaparak valileri uyardı; gösterişten uzak, mütevazı kamu anlayışına vurgu yaptı.

Dünya Malı-Eksi Bir filmi özel gösterim Dünya Malı-Eksi Bir filmi özel gösterim

Hazine Ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek
TKP, Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu'nu İstanbul Kadıköy'den belediye başkan adayı olarak açıkladı.
Yatağa bağımlı seçmenlere seyyar sandıklar oluşturulacak; son başvuru tarihi yarın.


Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Güney Kore'yi "değişmez baş düşman" olarak tanımlanması için anayasanın değiştirilmesi çağrısında bulundu.

Kim Jong-Un şokta  67 yıl sonra hayır oyu verildi!-1
İstanbul'da motosikletli kurye ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanının oğlu Mahmud'a verilen ceza 2 yıl 6 ay hapis, 27 bin 300 lira para cezasına çevrildi.

Somali Cumhurbaskaninin Ogluna Hapis Istemi
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu 17 Ocak'ı 18 Ocak'a bağlayan gece 01.11'de gerçekleşecek; Taksim Meydanı'nda fırlatma töreni izlenebilecek.