Mehmet Şimşek Haberleri

Mehmet Şimşek haberleri ve güncel Mehmet Şimşek gelişmeleri, Mehmet Şimşek ile ilgili tüm video, Mehmet Şimşek fotoğrafları ve Mehmet Şimşek haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında bir gerginlik olduğu yönündeki iddiaları reddederek açıklama yaptı.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in bir toplantıda, Dünya Bankası'ndan alınan krediyle ilgili "Bizimki IMF’yi sevmiyor bu nedenle Dünya Bankası"...

Gündem

AK Parti Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek basın açıklaması yaptı.

Ekonomi

Daron Acemoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yönetiminde yürütülen ekonomi programını da yorumladı.

Ekonomi

Mehmet Şimşek, kapalı toplantıda kredi kartı taksitlerine olumsuz yaklaştı, "Bu iyi değil" dedi. Peki kredi kartına taksit uygulaması kalkacak mı?

Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in genelgesine rağmen kamu idarelerinin giderleri 1 milyar lirayı aştı.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2024 hedeflerini 6 maddede açıkladı ve "Kararlılıkla uygulamaya devam edeceğiz" dedi.

Ekonomi

Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 42,5'e çıkarma kararı sonrası dolar ve euroda yaşanan hareketlilik devam ediyor...

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "İhracatın ana belirleyicisi yurt dışı talep olup kurun önemli bir etkisi yoktur" dedi.

Ekonomi

Verilerdeki olumlu seyre işaret eden Mehmet Şimşek, "2023 yılında turizmde tüm zamanların en iyi performansını sergiledik" değerlendirmesinde bulundu.

Ekonomi

Mehmet Şimşek, Dünya Bankası ve IMF'nin yıllık toplantıları için bulunduğu Fas'ın Marakeş kentinde yaptığı değerlendirmelerde kur korumalı mevduattan çıkmak istediklerini...

Ekonomi

Mehmet Şimşek'in yabancı yatırımcılara Türkiye'nin ekonomi politikalarını anlattığı yatırım turlarında yeni rota belli oldu.