Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı
Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı, İstanbul’un en önemli ve popüler bölgesinde yer alır. Ayasofya ile Sultanahmet Camii arasında bulunan hamam, eşsiz bir konuma sahiptir. Turistik mekanların ortasında bulunan hamamın fiyatları da diğer hamamlara göre oldukça yüksek fiyatlardadır. Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı fiyatları 2024 yılı için 90 Euro ile 250 Euro arasında değişiklik göstermektedir. 1550’li yıllara dayanan geçmişteki hamam, İstanbul’un en estetik Türk hamamıdır.

Cağaloğlu Hamamı
Cağaloğlu Hamamı, Yerebatan Sarnıcı’ndan başlayan Yerebatan Caddesi üzerinde bulunmaktadır. Cağaloğlu Hamamı, Hürrem Sultan Hamamı’na göre daha uygun fiyatlıdır. Cağaloğlu Hamamı fiyatlar 2024 yılı için 60 Euro ile 300 Euro arasında değişiklik göstermektedir. Hamam, bölgedeki birçok otele yürüme mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca Kapalıçarşı’ya çıkan Nuruosmaniye Caddesi’nin başında bulunur.

en iyi erkek hamamı hangisi

Çemberlitaş Hamamı
Çemberlitaş hamamı, Sultanahmet’e yakın hamamlar arasında bulunur. Divanyolu Caddesi üzerinde yer alan hamam, Sultanahmet’e 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan Çemberlitaş Tramvay durağının yanındadır. Çemberlitaş hamamı fiyatları 2024 yılında 30 Euro ile 60 Euro arasında farklılık göstermektedir. Hamam self servis olarak kullanıldığında fiyatlar 30 Euro’dan başlamaktadır.

istanbulun  en iyi hamamları hangisi

Süleymaniye Hamamı
Süleymaniye Hamamı özellikle İstanbul’a gelen yabancılar için en iyi Türk hamamları arasında yer alır. Misafirlerin çift olarak ziyarette bulunmalarına imkân sağlayan hamam bu açıdan bir istisnadır. Süleymaniye Hamamı’nın 2024 yılındaki fiyatı 70 Euro’dur. Hamam, Eski İstanbul’un ünlü konaklama yerleri olan Beyazıt, Laleli ve Aksaray’a çok yakın bölgededir.

Gedikpaşa Hamamı
Gedikpaşa Hamamı’nı diğerlerinden ayıran en önemli özellik, içerisinde ufak bir havuzun yer almasıdır. Kapalıçarşı’ya çok yakın olan bu hamam Beyazıt’ta yer almaktadır. Gedikpaşa Hamamı bu bölgelerde kalanlar için ideal bir Türk hamamıdır.

Türkcell'in yeni yönetim kurulu, açıklandı Türkcell'in yeni yönetim kurulu, açıklandı

Kılıç Ali Paşa Hamamı
Kılıç Ali Paşa Hamamı, Tophane Tramvay durağının yanında yer almaktadır. Tramvaya yakın olması ile ön plana çıkan hamama Sultanahmet’ten toplu ulaşım ile 10 dakikada ulaşılabilmektedir. Bu hamamın 2024 yılı fiyatları 60 Euro’dur. Hamamın popülerliği ve kalitesine bakıldığında İstanbul’un turistik bölgesinde yer alan uygun fiyatlı hamamlar arasındadır.

en iyi hamam fiyatı kaç lira

Tarihi Galatasaray Hamamı
Hamam, en turistik yürüyüş caddesi olan İstiklal Caddesi üzerinde yer almaktadır. İstanbul’un en iyi hamamları arasında olan ve Taksim Meydanı’na yakın hamam, olağanüstü bir konumdadır. Galatasaray Hamamı fiyatları 2024 yılı için 40 Euro ile 70 Euro arasında farklılık göstermektedir.

Ağa Hamamı
Ağa hamamı, Beyoğlu’nun Cihangir semtinde bulunmakta ve butik otellere de çok yakın konumdadır. Ağa Hamamı, geleneksel Türk Hamamı deneyiminin fiyatları 2024 yılında 50 Euro ile 80 Euro arasında farklılık göstermektedir. Taksim bölgesindeki en iyi Türk Hamamı olarak gösterilmektedir.

Aziziye Hamamı
Aziziye Hamamı, İstanbul’da Anadolu Yakası’nda yer alan Türk hamamları arasındadır. Kadıköy’deki Hilton ve Marriot gibi birçok otel, Türk hamamı da dahil lüks SPA merkezlerine sahiptir. 

Çinili Hamamı
Çinili Hamam, Anadolu Yakasında Üsküdar ilçesinde bulunmaktadır. Bu hamam en iyi Türk hamamları arasında yer alır. Avrupa Yakası’ndaki turistik merkezleri bulunan Sultanahmet ve Taksim’den daha uyguna hamam deneyimi için Çinili Hamam en önemli tercihler arasındadır.