Mustafa Destici kızının TBMM'ye liyakatle girdiğini savundu, Kübra Par isyan etti Mustafa Destici kızının TBMM'ye liyakatle girdiğini savundu, Kübra Par isyan etti

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrolünü usta oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği İnci Taneleri şarkıcı ve oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı. Dansları ve şarkıları ile fenomen olan " İnci Taneleri" dizisine Ankaralı Pavyon şarkıcısı Okan Babacan dahil oldu. 

Erkal Sonel'e dişli rakip çıktı 

Dizide Azem öğretmen karakterine hayat veren Yılmaz Erdoğan ile bir araya gelen Okan Babacan'ın hangi şarkıları seslendireceği büyük merak konusu oldu. Dizinin bir çok şarkısını yapan Erkal Sonel'in yerine yavaş yavaş farklı isimleri ekleyecek olan Erdoğan'ın kendi yazdığı bir çok şiiri de sıklıkla yer vereceği öğrenildi. 

Okan Babacan Inci Taneleri Dizisine Katıldı

İnci Taneleri'nin fragmanı yayınlandı İnci Taneleri'nin fragmanı yayınlandı

Hakkında iddialar çıkmıştı 

Yılmaz Erdoğan’ın 'İnci Taneleri' dizisinin müziklerini yapan Erkal Sonel'in, pavyonda çalışmak zorunda kalan iki kadını iki gün boyunca bir depoda alıkoyduğu, birini kendisinden olan bebeği doğurmaması için kürtaja zorladığı ve psikolojik baskı yaptığı öne sürülmüştü. Şarkıcı iddiaları avukatı aracılığıyla red etmişti.