Ünlü Hollywood yıldızı Sofia Vergara, geçenlerde verdiği röportajda magazin dünyasında bomba etkisi yaratacak itiraflarda bulundu. Göğüsleri nedeniyle her rolü oynayamayacağını söyleyen Vergara,

Farklı işler yapmam çok zor oluyor. Çünkü Kolombiya aksanım güzel, ama bir bilim insanı olamam, bir astronotu oynayamam. Bunlarla (göğüslerini işaret ederek) bir bilim insanı olmak istemiyorum! Burada kendimi çok garip hissediyorum çünkü bu benim en sevdiğim aktrislerle beraberim ve oyunculuk hakkında hiçbir şey bilmediğimi fark ettim. Kötü anlamda değil, bu sadece bir gerçek. 'Modern Family'de 11 yıl oynadım ama orada bir bakıma kendimi oynuyordum.

Sofia Vergara 3

Evlilik hayatı hakkında konuşan Sofia Vergara,

"Boşanmak gibi zor bir karar aldık. Birbirini çok seven ve önemseyen iki insan olarak, hayatımızın bu yeni evresinde yol alırken mahremiyetimize saygı gösterilmesini rica ediyoruz" dedi.

Müge Anlı'nın ünlü psikiyatristini kimse böyle görmemişti Müge Anlı'nın ünlü psikiyatristini kimse böyle görmemişti

Sofia Vergara 1

Göğüslerini küçültürsen Tanrı seni cezalandırır!

'Modern Family'de oynadığı dönemde Sofia Vergara, oyunculuk kariyerinin başlarında ciddiye alınmak için göğüslerini küçültmeye teşvik edildiğini itiraf etti
"Ama ben hiçbir zaman ciddiye alınmak istemedim. Komedi yapmak istedim. Onlara, eğer bana böyle roller verirlerse, böyle kalacağımı söyledim" şeklinde konuşan Vergara, annesinin de bu operasyonla ilgili "Göğüslerini küçültürsen Tanrı seni cezalandırır!" dediğini açıkladı.
 

Editör: Haber Merkezi