Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Hande Erçel, Hindistan'ın Mumbai şehrinde düzenlenen "FICCI Frames" etkinliğine onur konuğu olarak katıldı. Erçel'in 24.sü düzenlenen bu etkinlikteki görünümü, 69 bin TL değerindeki kombiniyle sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişki ve sosyal medya aktiviteleriyle sıkça gündeme geliyor. Son olarak, Paris Moda Haftası'na katılan Erçel, cesur tarzıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

TARZINA YORUM YAĞDI

Bülent Şakrak'tan ihanet açıklaması! Bülent Şakrak'tan ihanet açıklaması!

Hande Erçel, yüzü olduğu markaya ait bir kombini tercih ederek 69 bin TL değerindeki tarzıyla dikkat çekti ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Sosyal medya kullanıcıları, Erçel'in kombinine çeşitli yorumlarda bulundu. Kimileri kombini için "Harika görünüyorsun" veya "Yine mükemmelsin" gibi olumlu yorumlar yaparken, bazıları ise "Hiç olmuş mu?" veya "Bu kıyafet hiç yakışmamış" gibi eleştirel görüşlerini dile getirdi.

Hande Erçel, Burak Deniz ile başrolü paylaştığı Bambaşka Biri dizisindeki performansıyla eleştirilere maruz kalmıştı. Dizinin final yapmasının ardından Erçel, okuluna geri döndü.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde kaydını yeniden yaptıran Erçel, eğitimine devam etme kararı aldı.