Merhaba astroloji severler,

Bu hafta önemli, yıllarca oluşmayacak bir gökyüzü konumu olacak. Birçok gezegen sıraya dizilecek, sanki el ele vermişçesine bir olay ya da durumu başlatacaklar gibi duruyor. Bu önemli diziliş, çoğu kişiye hayatlarında önemli başlangıçları verecektir; kaderinizde önemli olabilecek olaylar olabilir. İkizler teması çok yoğun hissedilecek. Haftaya hızlı ilerleyen konularla giriş yapacağız. İletişim, haberleşme ve zihin gezegenimiz Merkür, kendi tahtında artık Boğa burcundan çıkıp İkizler burcuna geçecek. İletişim, haberlerin yoğunluğu, sözleşmeler, anlaşmalar yapabileceğimiz bir döneme giriş yapacağız. Ayrıca, 06 Haziran günü 16 derece İkizler burcunda bir yeni ay olacak. Bu yeni ay, Rigel sabit yıldızının üzerinde olacağı için aslında şanslı ve güzel bir yeni ay gibi duruyor. Rigel sabit yıldızı, mizah, zenginlik, onur ve mutluluğu temsil eder. Bizlere kararsızlık konusunda çok çektirecek olsa da yenilikleri çocuksu bir heyecanla karşılayabileceğiz. Venüs kavuşumlu bir yeni ay olduğundan etkisi ilişkiler konusunda, aşk ve sevgi konularında yeni tanışmalar getirebilir. Fakat İkizler burcunda olması birkaç seçenek karşımıza çıkaracak ve kararsız kalabiliriz. Para konularında iyicil ve güzel yenilikler karşımıza çıkabilir. En çok İkizler, Teraziler, Kovalar güzel etkiler alacak. Sağlık olarak el, kol, omuzlar ve çift organlar (böbrek, ciğerler) hassaslaşabilir. Solunum yolu enfeksiyonlarına karşı tedbirli olmakta fayda var. Ülkemizin tam 12. evinden etki alan bu yeni ay, gizli düşmanları verdiği gibi kapalı yerler, hastane, cezaevi gibi konular gündeme gelebilir. Halkımız da İkizler burcunda yer almakta. Halkı ilgilendirecek bazı yeni olaylar, yeni kanunlar çıkabilir. Askeri başarı haberleri gelebilir.

Yükselen ve Güneşi Koç olanlar (21 Mart - 19 Nisan):
Sevgili Koç burçları, sizler bu haftaya gergin başlayabilirsiniz, yaralayıcı duygu durumlarınız olabilir. Aşırı hızlı hareket etmemeye bakın, ani para çıkışları olabilir ama bir yandan da ani para ile ilgili sözleşmeler veya haberler de gelebilir. Bu ticari yapacağınız anlaşmalar sizlere bolluk, bereket getirecektir. 06 Haziran İkizler yeniayı, sizlere yakın çevrenizle, bilhassa kız kardeş, kız kuzenler ile ilgili güzel haberler getirebilir. Onlardan gelecek şanslı fırsatlar ve yenilikler sizleri de etkileyebilir. Bir kısım Koçlar arabalarını yenileyebilir.

Yükselen ve Güneşi Boğa olanlar (20 Nisan - 20 Mayıs):
Sevgili Boğa burçları, sizler bu haftaya içinize kapanmış durumda, kendi iç dünyanızdaki duygu durumu veya savaşıyla başlayabilirsiniz. Bunalım olabilir fakat kısa sürecek, sonrasında hareketlenecek bir hafta geçirebilirsiniz. Ani haberler gelebilir ya da aniden yeni fikirler etkisinde olabilirsiniz. 06 Haziran İkizler yeniayı sizlere maddi konular ile ilgili yeni kapılar açabilir. Özdeğerinizi yükseltecek bir yeni ay etkisindesiniz, tadını çıkarın. Yeni adımlar atmak için birkaç gün daha beklemede kalabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi İkizler olanlar (21 Mayıs - 20 Haziran):
Sevgili İkizler burçları, sizler bu haftaya sosyal ortamınız, bulunduğunuz gruplardan gelebilecek duygu yaralanmaları ya da arkadaşlarınızla ilgili tartışmalarla başlayabilirsiniz. Sizlerin artık Mars 12. evinize geçecek. Önümüzdeki 1,5 aylık dönemde arkanızdan dönebilecek gizli olaylar ya da gizli düşmanlara karşı dikkatli olmalısınız. Ani plan değişiklikleri yapabilme durumunuz olabilir. 06 Haziran’da sizlerin burcunda olacak bu güzel etkilere sahip yeni ay sizlere güzel ve şanslı yenilikler yapmak için fırsatlar sunacaktır. Kişisel bakımınız ve estetik durumlarınız olabilir.

Yükselen ve Güneşi Yengeç olanlar (21 Haziran - 22 Temmuz):
Sevgili Yengeç burçları, sizler bu haftaya kariyerinizde oluşabilecek sorunlarla başlayabilirsiniz. Sakin kalmalı ve bu alanda oluşabilecek krizleri sakin yönetebilmelisiniz. Daha sonraki günlerde eğlenceli ortamlarınız olabilir. Aniden oluşabilecek davetlere katılabilirsiniz. 06 Haziran İkizler yeniayı sizlerin 12. evinde olacak. Hayatınızda yapabileceğiniz yenilikler için güzel planlar yapabilme fırsatları bulabilirsiniz. Ruhunuzu rahatlatacak meditasyonlar ya da dualar sizlere çok iyi gelecektir.

Yükselen ve Güneşi Aslan olanlar (23 Temmuz - 22 Ağustos):
Sevgili Aslan burçları, sizler bu haftaya uluslararası konular, uzun yolculuklar ile ilgili streslerle başlayabilirsiniz. Bazılarınız yüksek öğrenim ile ilgili gerginlikler yaşayabilir. Daha sonrasında iş hayatınızdaki hızlılık sizleri hareketlendirecektir. Ani iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz, ani ve hızlı gelecek haberler ile kararsız kalabilirsiniz. 06 Haziran İkizler yeniayı ile birlikte yeni güzel gruplara, sosyal ortamlara girebilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir, davetlerde boy gösterebilirsiniz. Bazılarınız için ise hayalleriniz ve umutlarınız ile ilgili yeni kapılar açılacaktır.

Yükselen ve Güneşi Başak olanlar (23 Ağustos - 22 Eylül):
Sevgili Başak burçları, sizler bu haftaya finansal durumunuz ile ilgili krizlerle uğraşarak strese girebilirsiniz. Nafaka ya da başkalarından gelebilecek paralar ile ilgili sorunlar sizleri yıpratabilir, gerilebilirsiniz. İlerleyen günlerde aniden uzun seyahatlere çıkabilir ya da uluslararası ticari antlaşmalar yapabilirsiniz. 06 Haziran İkizler yeniayı sizlere kariyerinizde yeni güzel, şanslı kapılar açacak. Buna sizler bile şaşıracaksınız. Önünüze gelen fırsatları iyi değerlendirmelisiniz, bazı kararsız kalma durumlarınız olabilir.

Yükselen ve Güneşi Terazi olanlar (23 Eylül - 22 Ekim):
Sevgili Terazi burçları, sizler bu haftaya ilişkide bulunduğunuz kişiler ile gerginleşerek başlayabilirsiniz. Eşleriniz ya da uzun süre beraber olduğunuz kişilerin yaralayıcı durumları ile karşılaşabilirsiniz. Ani kararlar almamaya çalışın. Ani mahkeme dava kararları sizleri yıpratabilir. Ani kredi çekmek ya da finansal hareketler yapabilme durumuna karşı kendinizi daha sakin tutmalısınız. 06 Haziran İkizler yeniayı sizlere uzak seyahatler için yeni yerler, yeni fırsatlar çıkarabilir. Ya da eğitim konularında yenilikler yapabilirsiniz. İnançlarınız ile ilgili güzellikler keşfedebilirsiniz. Bu yeni ay, vize ve pasaport gibi konularda sizlere şans getirecektir.

Günlük burç yorumları (16 Temmuz 2024) Günlük burç yorumları (16 Temmuz 2024)

Yükselen ve Güneşi Akrep olanlar (23 Ekim - 21 Kasım):
Sevgili Akrep burçları, sizler bu haftaya günlük hayatınızdaki yoğunluklardan yıpranmış olarak başlayabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar ayrıca dikkat etmeli; hastalık ya da rahatsızlıkları ortaya çıkabilir. Sağlığınıza ayrıca dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. İlişkileriniz ya da eşlerinizle aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Aniden aklınıza gelecek fikirlerle kredi çekmek isteyebilirsiniz. 06 Haziran İkizler yeniayı sizlere finansal konularda yeni fırsatlar getirecek. Almak istediğiniz bir mal için kredi işlemleriniz kolay olabilecek ya da mahkemelerde şanslı olabileceksiniz. Yeni derin konulara yönelebilir, kendinizi geliştirebilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Yay olanlar (22 Kasım - 21 Aralık):
Sevgili Yay burçları, sizler bu haftaya aşk ve sevgi konularında yara alarak ya da gerginlikler yaşayarak başlayabilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili konularda tartışmalar çıkabilir. Kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. İlerleyen günlerde yoğun bir çalışma hayatınız olabilir ya da günlük koşuşturmalarınızda artışlar olabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Aniden gelecek haberlerle günleriniz bir anda hız alabilir. 06 Haziran İkizler yeniayı sizlere yeni ortaklıklar getirebilir ya da evlilikle ilgili yeni adımlar atmanıza sebep olabilecek durumlar karşınıza çıkabilir. Evli olanlar eşleri ile ilgili yeniliklerle karşılaşabilir.

Yükselen ve Güneşi Oğlak olanlar (22 Aralık - 19 Ocak):
Sevgili Oğlak burçları, sizler bu haftaya ev ortamınızdaki gerginlikler, evinizin taşınma durumları ya da yerleşim değişiklikleri ile başlayabilirsiniz. Bu konularda gerginlikler yaşayabilirsiniz ya da ebeveynlerinizle aranızda oluşabilecek stresli durumlar sizleri yorabilir. İlerleyen günlerde kendinizi daha sevgi konularında rahatlamış hissedebilirsiniz. Aniden tanışacağınız kişilerle aşk yaşayabilme durumlarınız olabilir. 06 Haziran İkizler yeniayı sizlere yoğun çalışma hayatı verebilir. Yeni uğraşlar karşınıza çıkabilir ya da yeni evcil hayvan sizlere şans getirebilir. Şifa bekleyen hastalar için de güzel tedavi süreçleri olabilir.

Yükselen ve Güneşi Kova olanlar (20 Ocak - 18 Şubat):
Sevgili Kova burçları, sizler bu haftaya yakın çevreniz ile ilgili anlaşmazlıklarla başlayabilirsiniz. Bazı gergin haberler alabilirsiniz. Trafikte hız yapmamalısınız. Ev ve yerleşme konularında aniden gelebilecek haber ya da sözleşmelerle yenilikler yapabilirsiniz. Aniden taşınabilirsiniz ya da aniden gelebilecek fikirler ile evinizi düzenleyebilirsiniz. 06 Haziran yeni ayı sizlere yeni aşk ve sevgi yaşayabileceğiniz kişiler karşınıza çıkarabilir. Çocuklarınızla ilgili güzel yenilikler sizleri de sevindirebilir. Yeni hobiler ile ilgilenebilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Balık olanlar (19 Şubat - 20 Mart):
Sevgili Balık burçları, sizler bu haftaya maddi durumunuzdaki para çıkışları ile yıpranmış olarak başlayabilirsiniz. Kardeşleriniz ya da kuzenleriniz ile olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz, tartışmalar olabilir, gerginlikler çıkabilir. Hızlı ve hareketli haberler gelebilir. Zihninizde aniden yeni fikirler oluşabilir. Ev taşınma konularında aniden karar verip taşınma işlemlerinizi yapabilirsiniz. 06 Haziran İkizler yeniayı sizlere yeni bir ev ya da yeni bir yere yerleşme durumu karşınıza getirebilir. Ebeveynleriniz ile ilgili güzel yenilikler olabilir.

Editör: Elif Erbay