Programda özel hayatıyla ilgili açıklamalar yapan Hadise, bir süredir yalnız olduğunu belirtti. Kendisine "aşk kadını" denildiğini dile getiren Hadise, göz önünde bir insan olmanın getirdiği zorluklara da değindi. Şarkıcı, "İnanırım! 'Tekrar evlenir miyim?' Evet! 'Tekrar boşanabilir misin?' Ona da 'evet' cevabını verebilirim," diyerek açık sözlülüğüyle dikkat çekti.

Kadın-Erkek Ekonomisine Dair Çarpıcı Sözler

Hadise 2

İlişkilerinde yaşadığı deneyimlerden de bahseden Hadise, kadın-erkek ekonomik dengesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. "İlişkilerimde ödediğim tatiller olmuştur. Ama bir kez öderim. Erkek dürüst olacak, 'Benim durumum yok şu an, yarı yarıya yapalım' dese ne güzel!" diyen Hadise, maddi dürüstlüğün önemine vurgu yaptı.

"Taşıyabileceksen Gel"

Hadise Yeni Jüri

Ancak Hadise'nin en çok konuşulacak sözleri, maddi güçle ilgili yaptığı açıklamalar oldu. Ünlü şarkıcı, "Ama erkeğin maddi gücü önemli. Maddi gücü yoksa 'neyine güvenip, bana yaklaşıyorsun' diye sorarım ben. ‘Kendine güvenen şöyle gelsin’ diye bir paylaşım da yapmıştım. Bu kadını her şeyiyle taşıyabileceksen gel," ifadeleriyle dikkat çekti. Bu açıklamaları, magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı.

Yıldız Tilbe konserinde eteğini kesti! Yıldız Tilbe konserinde eteğini kesti!

Hadise'nin bu samimi itirafları, sevenleri ve magazin takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Ünlü şarkıcı, aşk ve ilişkilere dair cesur ve açık sözlü tavrıyla bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.
 

Editör: Elif Erbay