Yaşam Haberleri

yaşam haberleri ve güncel yaşam gelişmeleri, yaşam ile ilgili tüm video, yaşam fotoğrafları ve yaşam haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Yaşam

Bulaşıklarınız makineden kirli çıkıyorsa sebebi bunlar olabilir. İşte o nedenler ve bulaşık makinesinden daha fazla verim almanın püf noktaları...

Yaşam

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “MAHZEN-26” operasyonlarında elebaşılığını Ahmet Canık’ın yaptığı “Canık Çetesi" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini ve 21...

Yaşam

İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde “MAHZEN-29” operasyonları düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Yaşam

Beylikdüzü’nde tabanca ile havaya ateş ettikleri görüntüleri sosyal medyada paylaşan gençleri polis ekipleri gözaltına aldı.

Yaşam

Vatandaş, Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark etti, polis ekiplerini aradı. "Maddeleri aracıma husumetlilerim koydu" dedi.

Yaşam

Kütahya’da Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin şüpheli şahıslar ve araçlara yönelik yaptığı kontrollerde spotçu bir kişinin üzerinde uyuşturucu ele geçirildi.

Yaşam

Bursa'da 3 katlı bir binada çıkan yangın çevreye büyük korku yaydı. Çıkan yangına müdahale etmek isteyen 2 çocuk annesi kadın...

Yaşam

Çankırı'da ev alevlere teslim oldu ve kullanılmaz hale geldi.

Yaşam

Bugün, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı hava durumu raporuna göre, ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde parçalı bulutlar hakim olacak.

Yaşam

Adana'da trafikte kendisini sıkıştıran araca çarpmak istemediği için manevra yapan motorcu dengesini kaybetti. Yaşanan kazada yere düşen motorcu hayatını kaybetti.

Yaşam

Olay, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde meydana geldi. Motosiklet sürücüsü kamyonla çarpıştı ve yaşamını yitirdi.

Yaşam

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde ehliyetsiz araç kullanan kardeşine trafik cezası yazan polis memurunu bıçaklayan şahıs, adli mercilerce tutuklandı.