Uzman psikolog Gökhan Çınar, Furkan Andıç'a senin yakışıklılık kavramıyla aran nasıl diye bir soru yöneltti ve Furkan Andıçtan hiç bekklenmeyen bir cevap geldi.

"Beni köşeye sıkıştırdı"

Bu durumun ünlü oyuncuyu köşeye sıkıştırdığını ve otobüste bile insanları izlemeyi severdim o gitti diye itiraf etti. Annem bana hep sevdiğin işi yap derdi fakat babamdan yana o desteği göremedim dedi.

"İnsanlar değişir"

En son neden ilişkisinin bittiği sorusuna ise bitmesi gerektiğinin ve bazı şeylerin zamanının geldiğini belirten oyuncu insanların değiştiğini ifade etti.

Melis Sezen'in yeni imajı: Beyaz elbisesiyle yatağa uzandı Melis Sezen'in yeni imajı: Beyaz elbisesiyle yatağa uzandı

"Aldatıldım şiddet gördüm"

Andıç'tan beklenmeyen bir itiraf geldi ve ilişkisinde aldatıldığını söyledi. "Bazı ilişkilerimde şiddet de vardı." dedi.

Çok bakımlı biri misin sorusuna ise : "Çok da değilim, eve gidip krem süreyim diyen kişilerden değilim, bana göre değil." dedi. Düşüşünü ise hırçınlaşarak ifade ettiğini söyledi. Çok üzüldüğünde de paylaşmak istediğini ifade eden yakışıklı oyuncu, çok utandığında ise güldüğünü ve fedakarlık konusunda bonkör olduğunu söyledi.

"Anneciyim"

Furkan Andıç, ben anneciyim diyerek annesine düşkünlüğünü ve 5 kişilik bir ailede doğduğunu ifade etti. Annesinin daha sıcak olup babasının ise biraz daha zıt olduğunu söyledi. Babasıyla ergenlikte çok görüşemedini dile getiren oyuncu yaşayamadıkları için şaka yollu babasına söylediğini de belirtti.

Ünlü oyuncu babasıyla mesleği arasındaki ilişkiye de değinerek, babamın yaptığım işi ilk önce hafif aldığını biliyordum. Bana hayal peşinde koşuyorsun demişti, dedi. Sen gel gör bak, nasıl hayalimin peşinde koştum ve hırslandıma dönüştüm diye de ekledi.

Yakın arkadaşımla aldattı

Eski dönemlerde sevgilisinin aldattığını ve bunun da yakın arkadaşıyla olduğunu ifade eden oyuncu bu bana ayrı bir güç verdi dedi.