Son gelişmeler Haberleri

son gelişmeler haberleri ve güncel son gelişmeler gelişmeleri, son gelişmeler ile ilgili tüm video, son gelişmeler fotoğrafları ve son gelişmeler haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Gündem

Antalya, Balıkesir, İstanbul, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Mersin, Sivas, Trabzon ve Yozgat'ta bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün TBMM'de yaptığı konuşma sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırılan Saadet Partili Hasan Bitmez'in ailesini ziyaret etti.

Magazin

Ünlü rock yıldızı Teoman, yılbaşında 2.2 milyon TL sahne ücreti alacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili konuştu.

Gündem

Ak Parti yönetimi, yerel seçimlerde sahneye çıkaracağı adayların yıpratılmaması amacıyla listeleri açıklamayı 2024 başına bıraktı. Samimi Haber'in kulisi...

Gündem

Bursa'da bir annenin kızından gelen "imdat" mesajı üzerine yaptığı ihbar büyük bir dehşeti ortaya çıkardı.

Gündem

Iğdır ve Ağrı'da bazı ilçe ve köylerde okullar olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil edildi.

Gündem

AFAD, Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde 4,3 büyüklüğünde ve yerin 15 kilometre derinliğinde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.

Gündem

Yalova Valisi Hülya Kaya, Çınarcık merkezli deprem için "Şu an itibariyle 112 Acil Çağrı Merkezimize herhangi bir ihbar düşmemiştir" açıklamasını...

Gündem

İstanbul Eyüpsultan'da, Kuzey Marmara Otoyolu'nda yaşanan kazada otobüsün muavini Halil Atay (26) hayatını kaybederken, 31 kişi yaralandı.

Gündem

Gelişmeyi, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu. Sibergöz operasyonunda 36 ilde toplam 144 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

​​​​​​​Örgütün kamu mahrem yapılanmasında yer alan şüphelilerin, Ankara merkezli 9 ilde gözaltına alınmalarına karar verildi.

Gündem

Işıl Ergincan isimli bir sosyal medya kullanıcısı 'taciz anılarını' paylaştı. "Sevgili kız kardeşlerim" diyerek sözlerine başlayan Ergincan, tacizcilerin yeni taktiğini...

İlgi Çekenler

Günlük Burç Yorumları (16 Mayıs 2024)
Günlük Burç Yorumları (16 Mayıs 2024)
1
Fatih Altaylı:  Ali Yerlikaya, sağlı sollu yıpratılacak
Fatih Altaylı: Ali Yerlikaya, sağlı sollu yıpratılacak
2
Gültan Kışanak tahliye edildi
Gültan Kışanak tahliye edildi
3
🎥Erzurum'da kar geçit vermedi
🎥Erzurum'da kar geçit vermedi
4
Ayhan Bora Kaplan davasında gelişme
Ayhan Bora Kaplan davasında gelişme
5