Netenyahu Haberleri

Netenyahu haberleri ve güncel Netenyahu gelişmeleri, Netenyahu ile ilgili tüm video, Netenyahu fotoğrafları ve Netenyahu haberleri Gazete Manşetleri Bugün - Son Dakika Haberleri - Samimi Haber sitemizde


Dünya

ABD kongresinde, soykırım suçundan tutuklanması beklenen Netanyahu alkışlanırken dışarıda söylediği yalanlara tepki gösteriliyordu.

Gündem

Filistin halkına sistematik soykırım uygulayan İsrail Başbakanı Netenyahu’nun ABD Kongresi’nde konuşturulması ve konuşmasının 72 kez kesilip ayakta alkışlanması tüm dünyanın...

Dünya

Yüzlerce Amerikalı Yahudi aktivist, Netanyahu'nun Kongre'de yapacağı konuşma öncesi ABD'nin İsrail'e verdiği desteği protesto etti. 200 aktivist tutuklandı.

Dünya

Netenyahu, zamanlaması manidar Washington ziyareti için ne planladı? Geride umursanmaz hisseden esir aileleri ve yıkım bırakan Netenyahu’yu ABD’de ne bekliyor?

Dünya

UCM Başsavcısı Kerim Han'ın, Netenyahu ve Gallant hakkındaki tutuklama emrine tepkiler uzun sürmedi. İngiltere'deki yeni hükümetin de itirazı sürdürmeyeceği değerlendirildi.

Dünya

İsrail basınında, Başbakan Netenyahu ve partisinin “Savunma Bakanı Gallant`ı bir an önce görevden alma” planları ve ikilinin kavgaları yer aldı.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden’ın 31 Mayıs'ta İsrail'e ait olduğunu söylediği yeni ateşkes taslağı Hamas’tan yine olumlu karşılık buldu.

Dünya

Netenyahu, Refah operasyonunu sona erdirme ve savaşın seyrini önemli bir şekilde değiştirmek için üst düzey askeri yetkilerle görüşmeler yapıyor.

Dünya

Üst düzey bir ABD'li yetkili Pazartesi günü NBC News'e yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat kampında genişletilmiş bir askeri...

Medya

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses İsrail halkına seslendi. Daha önce İsrail'de sayısız konserler veren ünlü şarkıcı İsrail başbakanı Binyamin Netanyahu'yu devirmelerini...

Dünya

Uluslararası Ceza Mahkemesi İsrail Cumhurbaşkanı Netayahu hakkında tutuklama kararı verdi.