Israil filistin savaşı Haberleri

israil filistin savaşı haberleri ve güncel israil filistin savaşı gelişmeleri, israil filistin savaşı ile ilgili tüm video, israil filistin savaşı fotoğrafları ve israil filistin savaşı haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Dünya Haberleri

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Hamas'ın İsrail'e yönelik eylemlerinin İsrail'in yaptığı ihlalleri haklı çıkarmayacağını belirtti.

Dünya Haberleri

İsrail Ordusu'nun 7 Ekim’den bu yana düzenlediği saldırılarda 92 gazeteci ve medya çalışanının hayatını kaybettiği belirtildi.

Dünya Haberleri

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ndeki El-Magazi Mülteci Kampı'nda sivillerin evlerine düzenlediği hava saldırısında en az 70 kişi hayatını kaybetti.

Dünya Haberleri

Wall Street Journal, İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kenti ve çevresinde kontrolü sağlamasının aylar alabileceğini yazdı.

Dünya Haberleri

Reuters'ın "Hamas ve Filistin İslami Cihat Örgütü'nün kalıcı ateşkes karşılığında Gazze'deki iktidardan vazgeçmeyi reddettiğine" ilişkin haber Hamas tarafından yalanlandı.

Dünya Haberleri

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas Filistin yönetiminin Gazze'de yetkiyi üstlenmesi için 3 şartı açıkladı.

Dünya Haberleri

İsrail, sahada daha az asker olsa bile üst düzey Hamas liderlerinin peşinde olduğu için 2024'ün büyük bölümünde Gazze'de ağır çatışmaların...

Dünya Haberleri

7 Ekim'den bu yana İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de, hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 179 artarak 18 bin 787'ye çıktı.