Halil Umut Meler saldırı Haberleri

Halil Umut Meler saldırı haberleri ve güncel Halil Umut Meler saldırı gelişmeleri, Halil Umut Meler saldırı ile ilgili tüm video, Halil Umut Meler saldırı fotoğrafları ve Halil Umut Meler saldırı haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Gündem

Ankaragücü-Rizespor maçında Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın, hakem Halil Umut Meler’e yaptığı saldırıyla ilgili, Süper Lig kulüplerinden mesajlar geldi.

Gündem

Hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyla ilgili "çok üzgünüm" diye konuşan Emre Belözoğlu'nun hakemi hedef gösteren videosu ortaya çıktı.

Gündem

Meler'in kafa travması nedeniyle takip edileceğini aktaran Başhekim Mehmet Yörübulut, hakemin kontrollerden sonra taburcu edileceğini söyledi.

Gündem

Saldırı öncesinde hakem Halil Umut Meler'i hedef gösterdiği görüntüler ortaya çıkan Emre Belözoğlu'nun istifa edeceği ileri sürüldü.

Gündem

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan Halil Umut Meler'in hastaneye gelenlere "Benden bu kadar" dediği ileri sürüldü.

Gündem

Merkez Hakem Kurulu mesajında, "Çok değerli hakemimiz Halil Umut Meler'e yönelik saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz" denildi.

Gündem

Hakem Arda Kardeşler, "Tüm hakemler tekrar bir araya gelerek geleceğimiz ve alacağımız kararları size açıklayacağız" diye konuştu.

Gündem

Hakem Arda Kardeşler, Halil Umut Meler'e yapılan saldırıya ilişkin, "Şu anda futbolu düşünecek durumumuz yok. Halil Umut Meler'in yanındayız" dedi.

Gündem

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Gündem

Faruk Koca savunmasında, "Tehdit kısmı doğru değil. Hayatımın boyunca ilk defa birine fiziki müdahalede bulundum. Üzgünüm" dedi.

Spor

Canlı yayında olduğunu unutan teknik direktör Bülent Akan, skandal bir Halil Umut Meler örneği verdi, sonra da "sil bunları" dedi.

İlgi Çekenler

Fatih Altaylı:  Ali Yerlikaya, sağlı sollu yıpratılacak
Fatih Altaylı: Ali Yerlikaya, sağlı sollu yıpratılacak
1
Gültan Kışanak tahliye edildi
Gültan Kışanak tahliye edildi
2
🎥Erzurum'da kar geçit vermedi
🎥Erzurum'da kar geçit vermedi
3
Ayhan Bora Kaplan davasında gelişme
Ayhan Bora Kaplan davasında gelişme
4
Kobani davasında  karar açıklandı
Kobani davasında karar açıklandı
5