Azerbaycan Haberleri

Azerbaycan haberleri ve güncel Azerbaycan gelişmeleri, Azerbaycan ile ilgili tüm video, Azerbaycan fotoğrafları ve Azerbaycan haberleri Gazete Manşetleri Bugün - Son Dakika Haberleri - Samimi Haber sitemizde


Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın Milli Kurtuluş Günü'nü kutladı.

Gündem

Azerbaycan, Karabağ zaferinin ardından erken seçim kararıyla 7 Şubat'ta cumhurbaşkalığı seçimi yaptı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Astana'da, Putin ile görüşmesinin ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Pakistan Başbakanı Şerif ile görüştü.

Dünya

Azerbaycan Lideri Aliyev, “Barış anlaşmasının temel şartı Ermenistan anayasasının değiştirilmesidir. Bu gerçekleşmeden barış anlaşması imzalanmayacak” dedi.

Dünya

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, meclisi feshederek erken seçim çağrısı yaptı. Erken seçim 1 Eylül'de!

Gündem

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın Azerbaycan temasları kapsamında, iki ülke arasında Stratejik Ortaklığa İlişkin...

Gündem

Azerbaycan Mayın Temizleme Ajansı, Karabağ bölgesi ve çevresinin Ermeni güçlerince döşenen mayınlardan temizleme işleminin aralıksız sürdüğünü açıkladı.

Dünya

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Avrupa Birliği ile Ermenistan arasında savunma alanındaki işbirliğinin Güney Kafkasya'da barış sürecine zarar verdiğini belirtti.

Dünya

Azerbaycan, Ermenistan'dan açılan ateş sonucu sınırda nöbet tutan Azerbaycan askerinin yaralanması üzerine "kısas operasyonu" düzenledi.

Dünya

Azerbaycan'da 7 Şubat'taki Cumhurbaşkanı seçiminde yüzde 92,12 oy alan İlham Aliyev, yemin ederek resmen göreve başladı.

Gündem

Azerbaycan'ın Yukarı Karabağ bölgesinde, 106'sı kadın, 83'ü çocuk, 613 Azerbaycan Türkü'nün hayatını kaybettiği Hocalı Katliamı'nın üzerinden 32 yıl geçti.

Dünya

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Ermeni mevkidaşı Ararat Mirzoyan, 28-29 Şubat'ta Berlin'de bir araya gelecek.