Armağan Çağlayan Haberleri

Armağan Çağlayan haberleri ve güncel Armağan Çağlayan gelişmeleri, Armağan Çağlayan ile ilgili tüm video, Armağan Çağlayan fotoğrafları ve Armağan Çağlayan haberleri Gazete Manşetleri Bugün - Son Dakika Haberleri - Samimi Haber sitemizde


Medya

Armağan Çağlayan'ın sunuculuğunda gerçekleşen 'Şimdiki Aklım Olsaydı' Youtube programının bu haftaki konuğu ünlü sunucu Nur Viral oldu.

Yaşam

Armağan Çağlayan'ın sunuculuğunda gerçekleşen Şimdiki Aklım Olsaydı Youtube programının konuğu bu hafta Tuğba Özay'dı. Birbirinden çarpıcı ve samimi itiraflarda bulunan...

Yaşam

Türk yemek uzmanı ve yazar Sahrap Soysal sempatik tavırlarıyla oldukça dikkat çeken isimler arasında. Televizyon programları ve yazdığı kitaplarla geniş...

Medya

Armağan Çağlayan'ın sunuculuğunda gerçekleşen Şimdiki Aklım Olsaydı Youtube programının konuğu bu hafta Pınar Altuğ Atacan oldu.

Medya

Her hafta farklı sorunlara değinen Armağan Çağlayan 196Sekiz'de Buluşalım Yotube Kanalında bu hafta son dönemlerde en önmeli sorunlarımızdan olan kiracı...

Medya

Armağan Çağlayan'ın sunuculuğunda gerçekleşen Şimdiki Aklım Olsaydı Youtube programının konuğu bu hafta Ayşegül Aldinç oldu.

Medya

Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Özgür Özel, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu.

Medya

Her hafta farklı sorunlara değinen Armağan Çağlayan 196Sekiz'de Buluşalım Youtube kanalında bu hafta bilinçsiz sosyal medya kullanımına değindi.

Medya

Armağan Çağlayan'ın sunuculuğunda gerçekleşen Şimdiki Aklım Olsaydı Youtube programının bu haftaki konuğu Özlem Gürses oldu.

Ekonomi

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’ın, Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’in asgari ücretle ilgili açıklamasına karşı X hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu.

Medya

Armağan Çağlayan'ın sunuculuğunda gerçekleşen Şimdiki Aklım Olsaydı Youtube programının bu haftaki konuğu Seyyal Taner oldu.

Medya

Armağan Çağlayan'ın sunuculuğunda gerçekleşen Şimdiki Aklım Olsaydı Youtube programının bu haftaki konuğu Saffet Emre Tonguç oldu.