6 Şubat depremleri Haberleri

6 Şubat depremleri haberleri ve güncel 6 Şubat depremleri gelişmeleri, 6 Şubat depremleri ile ilgili tüm video, 6 Şubat depremleri fotoğrafları ve 6 Şubat depremleri haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Gündem

50 binden fazla insanımızın resmi olarak hayatını kaybettiği 6 Şubat depremleri ile ilgili konuşan Naci Görür sert bir dille hükümeti...

Gündem

6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçti. Hatay'da, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü nedeniyle "Sessiz Yürüyüş" düzenlendi.

Gündem

Ankara Genelkurmay Başkanlığı'nın binasının önünden Şırnak'a, Amasya'dan Kocaeli'ne her ilden gösterilen görüntülerde Türk askerinin selam durduğu görüldü.

Gündem

Malatya'da valilik oluru dışında 6 Şubat depremlerinin yıl dönümüne ilişkin düzenlenecek her türlü etkinlik 3 gün süreyle yasaklandı.

Gündem

Gölcük Belediyesi, 6 Şubat faciasının yıl dönümünde Hatay’ı unutmadı, Gölcüklüler "Acınızı en iyi biz anlarız" yazılı pankartla anmaya katıldı.

Deprem

6 Şubat depremlerinin birinci yılında AFAD'dan kurumun resmi verileri ışığında bir deprem açıklaması geldi.

Gündem

Hatay’da berberlik yapan 53 yaşındaki Yüksel Sapan, enflasyonun yıkıcı etkisine karşı kendince bir karşıtlık geliştirdi ve müşterilerinin saçını 45 TL’ye...

Yaşam

6 Şubat depremleri nedeniyle Gaziantep'te çalıştığı işine 3 gün gitmeyen çalışan tazminatsız şekilde kovulmuştu. İş mahkemesinden karar çıktı.

Gündem

Avrupa'da depremzedelere yardım adı altında para toplayan derneğin, yardımları FETÖ mahrem örgütüne aktardığı ortaya çıktı.

Gündem

Mahkeme Şanlıurfa'da depremde yıkılan apartmanın müteahhidine 18 yıl hapis cezası verdi.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener ve kurul üyeleri, 31 Mart'ta yapılacak Yerel Seçimler öncesinde, deprem bölgesinde incelemede bulunacak.

Gündem

Adıyaman deprem konutu kurasında; Menzil cemaatinin başına geçen üç kardeşten olan Muhammed Saki, Muhammed Mubarek ve Muhammed Fettah Elhüseyni'ne deprem...

İlgi Çekenler

Günlük Burç Yorumları (16 Mayıs 2024)
Günlük Burç Yorumları (16 Mayıs 2024)
1
Fatih Altaylı:  Ali Yerlikaya, sağlı sollu yıpratılacak
Fatih Altaylı: Ali Yerlikaya, sağlı sollu yıpratılacak
2
🎥Erzurum'da kar geçit vermedi
🎥Erzurum'da kar geçit vermedi
3
Kobani davasında  karar açıklandı
Kobani davasında karar açıklandı
4
Gültan Kışanak tahliye edildi
Gültan Kışanak tahliye edildi
5