6 Şubat depremi Haberleri

6 Şubat depremi haberleri ve güncel 6 Şubat depremi gelişmeleri, 6 Şubat depremi ile ilgili tüm video, 6 Şubat depremi fotoğrafları ve 6 Şubat depremi haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Yerel Haberler

Cumhuriyet Halk Partisi, 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü nedeniyle milletvekillerini deprem bölgesindeki 11 ile gönderdi.

Gündem

Hatay'da yaşayan ve depremde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz'ın sözleri yürekleri dağladı.

Deprem

6 Şubat'ta yaşanan büyük afetin birinci yıl dönümünde Marmara'da beklenen deprem endişesi artıyor. İşte detaylar...

Gündem

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerin birinci yılında Mehmetçik, hayatını kaybeden vatandaşları andı.

Gündem

AFAD Deprem Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin dünyada benzersiz bir...

Gündem

6 Şubat 2024'te, Güney Kore'de bir firma, Kahramanmaraş merkezli depremin yıldönümünde duygusal bir anma töreni düzenledi.

Ekonomi

6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra DASK zorunlu deprem sigortası oranında artış gerçekleşti.

Gündem

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Depremden sonra cesetler torbalarla taşındı" iddiasını "doğru değildir" diyerek yalanladı.

Gündem

6 Şubat depremlerinden bu yana haber alınamayan kayıplar var. Hukukçulara göre, depremin 1 yılı doldurmasıyla bulunamayan kişiler ölmüş kabul edilecek.

Deprem

Naci Görür, Hakkari'de meydana gelen 4.3'lük depremle ilgili, "Bu kuşak 6 Şubat depremlerinden sonra muhtemelen belli ölçüde stres yükledi" dedi.

Gündem

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki deprem anına ve bin 400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin yıkılma anına ilişkin yeni görüntüler ortaya...

Gündem

Gölcük Belediyesi, 6 Şubat faciasının yıl dönümünde Hatay’ı unutmadı, Gölcüklüler "Acınızı en iyi biz anlarız" yazılı pankartla anmaya katıldı.