Kandil, Asos, Gara, Hakurk ve Fırat Kalkanı bölgesinde 15 PKK'lı terörist öldürüldü Kandil, Asos, Gara, Hakurk ve Fırat Kalkanı bölgesinde 15 PKK'lı terörist öldürüldü

Fenerbahçe'de bugün gerçekleşecek seçimli olağan kurul öncesi başkan adayları canlı yayında kozlarını paylaştı. 

Peki, düellonun kazananı kim oldu? Gazeteciler tarihi buluşmayı yorumladı...

ALİ FUAT DUATEPE: KAZANAN FENERBAHÇE OLACAK

Samimihaber Genel Yayın Yönetmeni Ali Fuat Duatepe:

Ali Koç özgüveni yüksek duruş sergiledi. Koç, sitemini hatta öfkesini gerginlikle değil konuşarak aktardı. Aziz Yıldırım kampanya süresindeki gerginlikten uzaktı. Hesaplaşmaya dönüşmesi beklenen yayın yumuşak geçti. Gecenin kazananı Fenerbahçe olacak. Gayrimenkul devri 300 milyon dolara gerçekleşirse borç sıfırlanır! Ali Koç taktik hamleyle Aziz Yıldırım’ı taahhüt altına soktu.

Haberturkcanlı

FIRAT GÜNAYER: GERGİN OLUR DİYENLER YANILDI

Baronlar, sahadan çekilme, Fatih Sultan Mehmet, üstüne alınma, Hallac-ı Mansür, 300 milyon euro, Kurtlar Vadisi, Mourinho, otobüs çarptı, gel öpüşüp tokalaşalım.

Gergin olur, kavga çıkar diyenler yanıldı. Seçim gerginliği de bitti bence. Keyifli yayındı..Keşke her hafta olsa:)

VOLKAN DEMİR: BİRBİRİNİ EN İYİ ANLAYAN İKİ İNSAN

Koskoca camia, 6 yıldır bu iki önemli insanı birbirine anlatacak bir arabulucu arıyordu. Halbuki Yıldırım ve Koç’u en iyi anlayan insanlar yine birbirleriymiş. Kim kazanırdan öte tek temennim, bu ilişkinin sürdürülebilir hale gelmesi. Fenerbahçe için en hayırlısı bu.

SENAD OK: GERGİNLİK SONA ERDİ

Kimse bir galip çıkarmaya çalışmasın. Kazanan Fenerbahçe, Türk sporu olmuştur. İki başkanı da kimse doldurmasın artık. Özellikle bu gerginlikten beslenen, başkanlara yakın durmaya çalışan kişiler. Çok zarar verdiler. Bugün iki başkan bu gerginliği sona erdirdi diye düşünüyorum.

CANLI Aziz Yıldırım & Ali Koç HaberTürk yayınında kozlarını paylaşıyor CANLI Aziz Yıldırım & Ali Koç HaberTürk yayınında kozlarını paylaşıyor

Editör: Kemal Ilıkkan