Fenerbahçe'de mevcut başkanı Ali Koç ile sarı-lacivertli kulüpte 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım arasındaki başkanlık yarışında tansiyon bugün iyice yükseldi.

Kadıköy'de 9 bin kişinin katıldığı Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan Koç, rakibi Aziz Yıldrım'a "kaçtı" imasında bulundu. 

Aziz

HANGİ KANALA ÇIKACAKLAR? SAAT KAÇTA?

Aziz Yıldırım bunun üzerine yaptığı açıklamada, "Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın canlı yayın kapışması merakla beklenirken yayın saati ve kanalı netleşti.

Naci Görür açıkladı: Deprem bekliyoruz Naci Görür açıkladı: Deprem bekliyoruz

HABERTÜRK CANLI İZLE

Aziz Yıldırım ile Ali Koç, 22.30'da NOW TV'de yayına çıkma kararı aldı. NOW TV'nin ardından Habertürk TV de Fenerbahçe’nin iki başkan adayını yayına çıkarmak için devreye girdi.

Ali Koç, Habertürk TV'de saat 23.00'te canlı yayına çıkma teklifini Aziz Yıldırım'a iletti. Aziz Yıldırım'ın yanıtının ardından netlik kazandı. Büyük kapışma HaberTürk'te yaşanıyor.

Alikoçazizyıldırım

Ali Koç'un konuşmasından satırbaşları:

"Başkan beni aradı. Normalde tanımadığım numarayı açmam, tesadüfen açtım. Aziz Başkan çıktı. Sayın Başkan dedi ki, kabul ediyorum çıkalım. Ben FB TV'yi istemiştim. Aziz Bey ulusal kanal istedi. Benim için memnuniyet verici bir durum. Uzun zamandır bu görüşmeyi bekliyordum. Kim kazanırsa kazansın, pazartesi günü bir ve bütün Fenerbahçe'ye ihtiyacı var." 

"20 yıldır en çok sizin döneminizde, benim dönemimde de futbol mantığına olağandışı şeyler yaşadık. Ama camia bir ve bütün olmadığı için Fenerbahçe'nin caydırıcı gücü çok azaldı. Sayın Aziz Yıldırım siz beceremiyorsunuz düşüncesinde. Benim düşüncem Fenerbahçe'nin caydırıcılığı azaldı. Kendisi başkan olursa bizim yapabileceğimiz bir şey varsa geçmişi kapatırım. "

"Aramızda güven müessesesini inşa etmemiz lazım. Birbirimizle ilgili ne düşünüyorsak söyleyelim. Ağır ifadeleriniz olmuştu. Bence eleştiri olur ama iyiye iyi, kötüye kötü dendiği takdirde olur. Siz sadece futbol düşünüyorsunuz.  Ben sizin ne kadar kadın basketbola ehemmiyet verdiğinizi biliyorum. Öncelikle ne oldu da buluşalım dediniz. Dışarısı Kurtlar Vadisi gibi."

Başkan Aziz Yıldırım'la Başkan olmayan Aziz Yıldırım arasında siyah ve beyaz kadar fark var.

Aziz Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"1998'de ben geldim. Amatörlerle ilgili bir şey söylemiyorum. Bir tek futbol sıkıntılı. Senin yaptığın çağrıdan dolayı geldim. İlk defa yaptın.

2 Kasım benim doğum günüm. Sen hep başarısız oluyorsan ben ne yapayım. 6 senede bir defa doğum günü kutladım, hep bunu konuşuyorsun.  10 üzerinden 10 veririm. Galatasaray başkanı size salladı, susabilirdim. Ama dedim ki sinek ikili. Bu ifadeyi kullanmak kolay değil.

Editör: Kemal Ilıkkan