Alina Boz ile Umut Evirgen, geçtiğimiz aralık ayında Emirgan’da demirli olan Halas Gemisi’nde gerçekleşen sade bir törenle hayatlarını birleştirmişti. Çiftin yakın dostları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen törende; Boz’un şahitliğini Burak Can ve Cemre Beygüven üstlenirken, Evirgen’in şahitleri ise Özge Özpirinçci ve Fatih Terim olmuştu.

Geçtiğimiz akşam Nişantaşı City's'de objektiflere takılan çiftten Boz, basın mensuplarından dikkat çeken bir ricada bulunmuştu. "Her şey yolunda. Evlilik çok iyi gidiyor. Sizden ricam var; beni artık ne olur tek çekmeyin, benim bir kocam var. Onunla çekerseniz sevinirim" demişti.

Müge Anlı'nın ünlü psikiyatristini kimse böyle görmemişti Müge Anlı'nın ünlü psikiyatristini kimse böyle görmemişti

Ancak özel hayatıyla bir süredir gündemden düşmeyen Alina Boz, son olarak eşi Umut Evirgen ile eğlenirken kameraya alındı. Galatasaray'ın ikonikleşmiş şarkısı 'Aşkın Olayım'ı söyleyen Beşiktaşlı Alina Boz, şarkıyı söylerken 'küfür' ettiği iddialarıyla gündeme geldi. Bu durum Galatasaray taraftarlarının tepkisine neden oldu ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Yaşanan tepkiler üzerine Alina Boz, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı. Boz, kayda alınan videoda küfür içerikli sözleri kendisinin söylemediğini belirtti ve söz konusu videonun izni olmadan paylaşıldığını ifade etti.


 

Editör: Haber Merkezi