FERNANDO MUSLERA 

"13 yıl bir ömür bu kulüpte geçirdim. Başkanıma ve Erden Bey'e teşekkür etmek sityorum. Mutluluk oldu yıllar geçirdim burada. Hocama, Florya personeline ve Erden Bey'e durmadan bizimle birlikte mücadele ettikleri için teşekkür etmek istiyorum. Ben 16 tane şampiyonluk gördüm ama Galatasaray en büyük olduğu için her zaman bunun için mücadele etmelidir. Oyuncu olarak şimdi buradayım. İleride de bu takımın bir parçası olarak kalmaya devam edeceğim. Sonsuza kadar."

Galatasaray' imza şöleni!


BARIŞ ALPER YILMAZ

"Bana bu şansı veren başkanımıza, Erden abiye ve hocamıza çok teşekkür etmek istiyorum. Her iki taraf için de hayırlı olsun."

Galatasaray' imza şöleni!

ABDÜLKERİM BARDAKÇI 

"Öncelikle başkanımıza ve Erden abiye teşekkür ederim. Bu ailenin bir parçası olduğum için gururluyum. Daha önce de söylemiştim. Bu kulübün efsaneleri arasında girmek istiyorum. İnşallah hayallerime güzel bir şekilde ilerlerim."

Galatasaray' imza şöleni!

LUCAS TORREIRA

"Öncelikle iyi akşamlar. Oyuncu arkadaşlarıma ve Nando'ya teşekkür etmek istiyorum. Onun sayesinde geldim buraya. İyi akşamlar teşekkürler."

Galatasaray' imza şöleni!

KAAN AYHAN

"Başkanımıza, Erden abime, hocama ve arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Yönetim tarafından böyle bir karar alındı. Çok mutluyum. Böyle büyük bir camiaya gelmek değil, burada kalmak daha zor bir beceri. Bunu da takım arkadaşlarımla beraber başarbildiğim için mutluyum. Takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. İnşallah daha uzun sezonlar geçirir ve daha büyük başarılara imza atarız."

Galatasaray' imza şöleni!

Dursun Özbek imza töreni sonrasında futbolcular için açıklamada bulundu. 

Arda Güler'in gol sevincinin anlamı Arda Güler'in gol sevincinin anlamı

Gösterdikleri çaba ve fedakarlık için onlara bir kez daha sizin önünüzde teşekkür etmek istiyorum. Öncelikle Kaptanımız Muslera ile başlamak istiyorum. Sadece peformansıyla değil, efendiliğiyle de futbolseverlerin gönlümde taht kurmuştur. Ben artık Nando'yu yabancı bir oyuncu olarak değil. Bizden birisi olarak görüyorum. Kendisiyle sözleşme konusunda çok kısa konuştuk. Hİç ikiletmedi. 'Sen ne diyorsan öyledir Başkanım' dedi. Benim dilerğim futbolu bıraktıktan sonra da bir görevle camianın içerisinde yer almasıdır. 'Sen ne dersen tamam' diyor. 

"Galatasaray'a kendisini adamış bir kardeşim. Sokaktaki çocuklar Barış Alper diye bağırarak sevinmeye başladılar. Önünde kimsenin hayalini bile kuramadığı başarılar olduğuna inanıyorum. Azmini kaybetmemin istiyorum sevgili Barış.''

Galatasaray' imza şöleni!

"Kaan kısa sürede bize sanki yıllardır bu takımın formasını gigiyormuş gibi hissettirdiğin için sana da çok teşekkür ederim.''

"Lucas Torreira takımımızın enerji küpü, orta sahamızın dinamosu. Lucas Torreira'nın başarımızda çok büyük katkısı var. Terinin son damlasına kadar mücadele ettiğine eminiz. Sana güveniyoruz, hep böyle devam etmeni istiyoruz. Seni çok seviyoruz."