Daha önce evlenmiş olan Tanış'ın kalbini, aynı dizi setinde çalıştığı bir yönetmene kaptırdığı ortaya çıktı.

Fırat Tanış, 2014'te Kübra Tanış ile evlenmiş ve Şubat 2022'de tek celsede boşanmıştı. Sekiz yıllık birlikteliklerini beş dakikada noktalayan çiftin kızı Zeyno'nun velayeti annesine verilmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Fırat Tanış'ın yeni bir ilişkiye adım attığı ve rol aldığı dizinin yönetmeni ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Sekiz yıllık eşi Kübra Tanış'tan tek celsede boşanan Fırat Tanış, yeni bir aşka yelken açtı. Nisan 2022'de piyanist İklim Tamkan ile objektiflere yansımıştı, ancak o dönemde sadece arkadaş olduklarını belirtmişti. Daha sonra ise ikili, el ele görüntülenerek aşk yaşadıklarını duyurdu. Şimdi ise Tanış'ın adı ünlü bir yönetmen, Zeynep Günay, ile anılıyor.

Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmıştı: Arkadaşı ihbar etmiş! Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmıştı: Arkadaşı ihbar etmiş!

Ünlü oyuncu Fırat Tanış'ın başarılı yönetmen Zeynep Günay ile yeni bir ilişkiye başladığı ortaya çıktı. Dizi ve film dünyasının önde gelen isimleri Fırat Tanış ve Zeynep Günay'ın arkadaşlıkları, birkaç aydır süren bir ilişkiye dönüştü. İki sezon boyunca Adım Farah dizisinde oynayan ve büyük ilgi gören Gelin Tanış Olalım isimli oyunu 500. kez sahneleyen Fırat Tanış ile Zeynep Günay, geçen günlerde Anadolu yakasındaki bir balıkçıda görüldü.