Türkiye’de sıfır kilometre araç piyasasında oldukça durağan bir yıl yaşanması bekleniyor. Özellikle Nisan ayı ile beraber ekonomik göstergelerde ciddi gerilemeler yaşanacağı tahmin ediliyor. O süreçte de en fazla otomobil sektörü etkilenecek ve araç satışları dip yapacak. Bu durumu gören otomobil firmaları ise araç satışlarını daralmanın başlayacağı zamana kadar yükseltmenin yollarını arıyorlar. Bunun için de özel araba kampanyaları düzenleniyor. Bu kampanyaları değerlendirenler sıfır kilometre araçları oldukça cazip imkanlarla satın alabiliyorlar.

SIFIR KİLOMETREDE TERCİH DEĞİŞTİ

Artık insanlar araç ihtiyaçları olduğunda yeni bir araba alırken dikkate aldıkları kriterleri değiştirdiler. Bunun nedeni de tamamen ekonomik gerekçelere dayanıyor. Yaşanan kriz ortamında araba ihtiyaçları için çok yüksek maliyetlerle karşılaşmak istemeyenler en ucuz seçeneklere yöneliyorlar. Bir geçiş süreci olarak görülen bu dönemde insanlar otomobil ihtiyaçlarını karşılayabilecek hafif ticari araçlara yöneliyorlar. Böylece finansman anlamında kendilerini de çok zorlamıyorlar.

Fiat Doblo Kampanya

YATIRIM İÇİN DEĞİL!

Otomobil bir süre öncesine kadar önemli bir yatırım aracı haline gelmişti. Ancak o dönem tedarik sorunu vardı ve sıfır arabalar bulunamıyordu. İkinci el otomobiller de değerleniyordu. Sıfır kilometre alınan araç 6 ay sonra üzerine kar eklenerek satılıyordu. Artık bu süreç sona erdi. Bu şekilde yatırım yapanlar kazanç elde etseler de bu kazanç enflasyon karşısında eriyor. Bundan dolayı araba yatırım olmaktan çıktı.

Kia ve Toyota’dan Sıfır Otomobil Almak İsteyenlere Müjde Kia ve Toyota’dan Sıfır Otomobil Almak İsteyenlere Müjde

FİAT DOBLO KAMPANYASI!

Fiat firması Türkiye’de en çok araç satan otomobil firması olma özelliğini kimseye kaptırmıyor. Bunun için de her kategoride Fiat model araçların üstünlüğü var. Fiat’ın hafif ticari modeli Fiat Doblo da çok tutuluyor. Hatta kalabalık aile arabası olarak da kullanılabildiği için halk arasında eniştelerin arabası olarak isimlendiriliyor.

Fiat Doblo için firma 747.900 TL tutarında satış fiyatı açıkladı. Bu fiyat içerisinde firmanın uyguladığı indirim de yer alıyor. Firma bu aracı satın alacaklara 200.000 TL de kredi desteği sunuyor. Böylece peşinat olarak ödenmesi gereken tutar 547.900 TL’ye kadar düşüyor.

Erdoğan: Çip fabrikası kuracağız Erdoğan: Çip fabrikası kuracağız

Peşin para sıkıntısı olanlar Fiat Doblo satın almak için bankalardan 400.000 TL taşıt kredisi kullanabiliyorlar. Bu durumda ise ödeme yapılması gereken peşinat tutarı 347.900 TL oluyor. Kredi borcu ise aydan aya kapatılabiliyor.

Editör: Haber Merkezi