Geçtiğimiz günlerde Eyüp Bey, "Karım Şükriye, evli akrabasıyla yasak ilişki yaşıyor" iddiasıyla programa katıldı. Evli akrabası Hakan Bey'e kaçan Şükriye Hanım, bu iddiaların ardından stüdyoya geldi. Taraflar canlı yayında yüzleşirken, şoke eden iddialar ortaya atıldı. Şükriye Hanım, kocası Eyüp Bey'in de Hakan'ın eşi İpek Hanım ile aşk yaşadığını iddia etti. İşte akılalmaz olayın detayları...

Esra Erol 2-2


ATV'nin izlenilen programlarından Esra Erol'da, bu hafta yaşananlar yine izleyicilerin çok şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde programa katılan Eyüp bey karısnın evli olan akrabasına kaçtığını iddia etti. Hakan Bey'in eşi Şükriye Hanım stüdyoya geldi. Taraflar canlı yayında yüzleştikten sonra şoke eden başka iddialar ortaya atıldı.
Şükriye Hanım'ın kocası Eyüp Bey'in ise İpek Hanım ile ilişki yaşadığı iddia etti. Kendisine iftira atıldığını iddia eden Eyüp Bey eşi Şükriye Hanım'a sert tepki gösterdi.

Sen kimsin gelinlik giyeceksin?

Kendisine iftira atıldığını söyleyen Eyüp Bey,"Sen kimsin gelinlik giyeceksin? Üç çocuğundan da mı utanmıyorsun? Ben bunları rezil ettim. Bunlar rezil oldu. Yaptığı ahlaksızlıktan rezil oldu. Hakan karıma düğün yapacakmış. Esra Hanım, bunlar kendi ahlaksızlığını örtmek için düğün yapmak istiyorlar. Sen benim hakkımı ödeyemeyeceksin. Sana bütün hakkım haram zıkkım olsun." dedi.

Şükriye Hanım, kocasının sözlerine karşılık şunları söyledi:

Bugün gel dersem kocam Eyüp benimle barışır. Eyüp, ölen çocuğunu boğmak istiyordu. Ben kimseye kaçmadım. Kaçmış olsaydım buraya gelmezdim. Kocamla inat uğruna evlendim. Kocam beni ve ailemi tehdit ediyor. Bana, 'İpek hakkında çok önemli bilgiler paylaşacağım' dedi. Kocamın tek derdi benim onunla barışmam."
Ben buraya Hakan ile boşanmaya geldim. Yuvamı toparlayıp ev kurmak için kocama dönmeye gelmedim. Ben bunlarla muhatap olmak istemiyorum. İkisi de bana 'garip' demeyi bıraksın. Benim arkamda ailem var. Benim başka biri ile ilişkim mi vardı? Sen git oğluna süt al. Sen daha oğlunun ihtiyaçlarını karşılayamıyorsun. Beni karalamaya çalışıyorlar. Kocam kanserli çocuğuna bakmaz, kumar oynar. Dedi.

Esra Erol 1-7

Dilan Polat vakfında burs skandalı Dilan Polat vakfında burs skandalı

Hakan Bey ise, "Ortada bir ihanet yok. Esra Hanım, zaten eşim İpek ile anlaşamıyorduk, ayrıldık. Eşim o sırada başka biriyle görüşmüş. Madem ben boşanalım dediğimde eşim neden boşanmadı?" dedi.

Eyüp Bey ise İpek ile olan aşk iddialarına "İpek benim anamdır, bacımdır." şeklinde ifade etti. Yaşanan tartışmaların ardından stüdyo karıştı.
 

Editör: Haber Merkezi