VTM'ye verdiği röportajda De Bruyne, Manchester City ile olan sözleşmesinin bitimine bir yıl kaldığını ve bu süreçte geleceğiyle ilgili düşünmek zorunda olduğunu söyledi. "Ailemle giderek daha fazla yaptığımız konuşmalar bunlar. Sözleşmemin bitmesine bir yıl daha var, bu yüzden neler olabileceğini düşünmem gerekiyor," dedi.

33 yaşındaki Belçikalı oyuncu, Suudi Arabistan'a olası transferi hakkında ise şunları söyledi: "Benim yaşımda her şeye açık olmak zorundasınız. Kariyerimin sonunda inanılmaz miktarda bir paradan bahsediyoruz. Bazen bunu düşünmeniz gerekir. Orada 2 yıl oynarsam inanılmaz bir para kazanabilirim. 15 yıldır futbol oynuyorum ve bu miktarda para kazanamadım. Zamanı geldiğinde bunu düşünmem gerekebilir ancak şu anda bunu düşünmüyorum."

İki isim hakemliği bıraktı İki isim hakemliği bıraktı

Kevin De Bruyne'nin Kariyeri

Futbol kariyerine Gent'in altyapısında başlayan Kevin De Bruyne, Genk, Chelsea, Werder Bremen ve Wolfsburg formalarını giydi. 2015 yılında Manchester City'ye transfer olan tecrübeli oyuncu, burada önemli başarılara imza attı. İngiliz ekibiyle Şampiyonlar Ligi, Premier Lig (6), Kulüpler Dünya Kupası, UEFA Süper Kupa, F.A. Cup (2) ve Community Shield şampiyonlukları yaşayan De Bruyne, bu sezon Manchester City formasıyla çıktığı 26 maçta 6 gol ve 18 asist kaydetti.

Editör: Yağız Atay