. Eski eşi Serkan Uçar tarafından çıkartılan uzaklaştırma kararına tepki gösteren ünlü sunucu " Kapıma gelip seni dağa kaldıracağım diyen sapığa 1 ay uzaklaştırma verilirken,adı geçmemesine rağmen ( Serkan Uçar eski eş ) benim hakkımda 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmış . Neye göre kime göre cevap bekliyorum " diyerek tepki gösterdi. 

Yeni dizi Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Yeni dizi Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler?


 Ünlü sunucu Ece Erken eski eşi Serkan Uçar 'ın hakkında çıkardığı 2 aylık uzaklaştırma ve koruma kararına tepki gösterdi. Adalet ve Aile bakanlarına seslenen ünlü sunucu kendisini dağa kaldırmak ile tehdit edip kapısına dayanan şahıs için ancak 1 aylık uzaklaştırma kararı aldırabildiğini söyledi. Erken " Kapıma gelip seni dağa kaldıracağım diyen bir sapık vardı beni tehdit eden. Bu şahıs için ben sadece 1 ay uzaklaştırma kararı aldırabildim. Diğer şahıs ( Serkan Uçar eski eş ) benim hakkımda 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmış. Sosyal medya üzerinden oğlum ile yurtdışına gideceğim için vize izni vermediği için sitem etmiştim ismini vermeden. Ortada hakaret yok davası da yok ama uzaklaştırma var. Ben buradan Adalet ve Aile bakanlarına sesleniyorum. Bu uzaklaştırma ve koruma kararı neye göre veriliyor neden 2 ay . Benim kapıma gelen şahısa 1 ay uzaklaştırma veriyorsunuz ama diğer şahıs şımarıkça adı geçmemesine rağmen  ay uzaklaştırma ve koruma kararı veriliyor. O kadar mağdur kadın varken o insanların hakkını da yiyor bu insan. Lütfen buna bir cevap verin " diyerek 6284 sayılı kanun konusunda çifte standart yapıldığını söyledi.

Ece Erken Seslendi


6284 nedir?

 Kanunun amacı şiddet gören ya da bu yönde bir tehdit altında bulunan kadın, çocuk, aile bireyi ve tek taraflı ısrarlı takip mağdurlarının korunması ve bu kişileri hedef alan şiddetin önlenmesi için alınacak önlemleri düzenlemektir.

Editör: Elif Erbay