Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun  hikayesi, Türk medyasında gündeme oturdu. DNA testleriyle babası olduğu doğrulanan Metin Akpınar'dan sonra, Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'yı bulma çabası devam ediyor. Nebioğlu, ikiz kardeşi ve iki diğer kardeşi olduğunu açıkladı.

Erol Bey kim?

Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'nın ablasının babası olarak bilinen gazeteci Uğur Dündar'la yapılan DNA testi sonucunda, bu iddianın yalanlandığını belirtti. Olayın bir diğer çarpıcı yönü, Suphiye Orancı'nın çocuklarını, gençlik aşkı Erol adındaki bir adamın üzerine yazdırmış olması. Müge Anlı'nın programına telefonla bağlanan bir izleyici, Orancı ve Erol'un gençlik yıllarında yaşadıkları mahalledeki ilişkilerine dair bilgiler verdi.

"3 çocuklu bir adam değil"

Nurgül Yeşilçay'ın enflasyon yorumu Nurgül Yeşilçay'ın enflasyon yorumu

Nebioğlu, bu sefer de  sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.  Nebioğlu'nun Erol hakkında "3 çocuklu bir adam değil" şeklindeki ifadeleri ve ondan "güzel bir adam" olarak bahsetmesi, bu gizemli hikayeye yeni bir boyut kazandırdı.

"Nefes al"

Nebioğlu'nun son paylaşımlarından birinde, annesinin gençlik fotoğrafını paylaşması ve altına "Nefes al" notunu düşmesi, bu uzun süren arayışın duygusal yükünü ortaya koyuyor.