Jübileden Vazgeçti

Jübilesinden vazgeçtiğini duyuran Mertens, Galatasaray ile ikinci şampiyonluğu hedefleyerek kulüple devam etmeye karar verdi. Geçen sezon başında 1+1 yıllık bir sözleşme imzalamış olan Mertens, bu sezon futbolu bırakmayı düşünüyordu ancak gösterdiği performans sonrası bu fikrinden vazgeçti. Galatasaray yönetimi de tecrübeli futbolcuyla bir yıl daha devam etme isteğini dile getirdi.

Forma Giymeye Devam Edecek

Sezon boyunca sahada üstün bir performans sergileyen Mertens, Galatasaray'ı sırtlamaya devam ediyor. Sezon sonunda geleceğiyle ilgili kararını verecek olan futbolcu, yönetimle prensipte anlaşmaya vardı. Yönetimin "Bir yıl daha oyna, sonra teknik ekibe katıl" teklifine olumlu yanıt veren Mertens, 2024-2025 sezonunda da Sarı-Kırmızılı formayı giymeye devam edecek. Son 6 lig maçında 7 asist ve 2 gol kaydeden Mertens, toplamda 9 gol ve 13 asistle takımına önemli katkılar sağladı.

Okan Buruk'u Önerdi 

Yunus Akgün ayrılığı duyurdu Yunus Akgün ayrılığı duyurdu

Adana Demirspor maçının ardından kısa bir izin alarak Napoli'ye giden Mertens, şehrin efsane futbolcularından biri olarak büyük ilgiyle karşılandı. İtalyan basınına göre Mertens, teknik direktör arayışında olan Napoli Kulübü'ne Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'u önerdi ve onu takip etmelerini tavsiye etti.