Danla Bilic, YouTube'da makyaj videoları ile büyük bir takipçi kitlesi kazanmış ve son zamanlarda rap şarkıcısı Emirhan Çakal ile başladığı yeni ilişkisiyle de gündemde yer almıştı. Özel hayatı ve paylaşımlarıyla sık sık konuşulan ünlü fenomen, şimdi de estetikler konusundaki açıklamalarıyla gündemi meşgul etti.

Sosyal medya hesabından bir takipçisinin estetiklerini sorması üzerine, Bilic estetik yaptırdığını daha önce de açıklamış olmasına rağmen detaylı bir şekilde cevap verdi. Fenomen, yılda bir kez yaptırdığı dudak dolgusunun kendisi için vazgeçilmez olduğunu belirtti ve yaptırdığı estetikleri şu şekilde sıraladı:

"Ayşenur dur başlıyorum. Öncelikle kilo aldığım dönem o psikolojiyle sınırsız koydurduğum tüm dolgularımı erittirip burnumu yaptırdım. Burnumu yaparken doktorum orantı için çeneme de yağ koydu. Arkasından gözlerimi birkaç milim kadar yukarı çektirdim biliyorsun. Son üç senedir de sadece maseter&alin botoksu ve senede 1 mutlaka dudak dolgusu yaptırıyorum.

Pınar Deniz'in Cannes şıklığı! Pınar Deniz'in Cannes şıklığı!

Dosyayı daha da derinleştiriyorum, burnumu Emre İlhan yaptı, gözleri ve memeleri Ufuk Askeroğlu yaptı. Dudak dolgumu ve botokslarımı da Ufuk Askeroğlu ya da Ayhan Lafçı hocalarım yapıyor. Çünkü ikisinden de vazgeçemem."