1. Mutluyuz (Aile, Komedi)


Yönetmen: İbrahim Büyükak
Oyuncular: İbrahim Büyükak, Yasemin Sakallıoğlu, Başak Parlak

Boşanma aşamasında olan bir çiftin sıradışı hikayesini konu alan "Mutluyuz," izleyicilere hem güldürüp hem düşündürecek. İbrahim Büyükak'ın yönetmenliğindeki bu aile komedisi, ilişkilerin karmaşıklığını mizahi bir bakış açısıyla ele alıyor.

Yavuz Bingöl Şanlıurfa'da yine konser verecek Yavuz Bingöl Şanlıurfa'da yine konser verecek

2. Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör (Animasyon, Aile)


Yönetmen: İsmail Fidan
Oyuncular: Levent Kol, Yağmur Sergen, Hakan Coşar

Rafadan Tayfa serisinin dördüncü filmi olan "Hayrimatör," çocukları ve aileleri eğlenceli bir maceraya davet ediyor. Ajan ve adamları tarafından kaçırılan Hayrimatör'ü kurtarmak için bir araya gelen Rafadan Tayfa'nın animasyon dolu dünyası, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

3. Bir Skandalın Peşinde (Dram, Romantik)


Yönetmen: Todd Haynes
Oyuncular: Natalie Portman, Julianne Moore, Charles Melton

Todd Haynes'in yönetmenliğini üstlendiği "Bir Skandalın Peşinde," aşk, aile ve Hollywood'un kesişiminde dolaşan bir hikayeyi anlatıyor. Natalie Portman ve Julianne Moore'un muhteşem performansları, bu dramatik ve romantik yapımı kaçırılmayacak kılıyor.

4. İçimdeki Şeytan (Korku)


Yönetmen: Bishal Dutta
Oyuncular: Megan Suri, Neeru Bajwa, Mohana Krishnan

Korku türünün genç yeteneklerle buluştuğu "İçimdeki Şeytan," arkadaşına musallat olan kötü ruhla mücadele eden bir gencin gerilim dolu hikayesini izleyicilere sunuyor. Bishal Dutta'nın yönetmenliğindeki bu film, karanlık sırların peşinde bir yolculuğa davet ediyor.

5. Karanlık Ruhlar (Korku)


Yönetmen: Lori Evans Taylor
Oyuncular: Melissa Barrera, Guy Burnet, Edie Inksetter

Julie'nin hamilelik mücadelesini konu alan "Karanlık Ruhlar," korku türünün derinliklerine iniyor. Lori Evans Taylor'ın yönetmenliğindeki bu film, beklenmedik olaylarla dolu bir evin içinde yaşanan ürkütücü deneyimlere odaklanıyor.

6. Aşk Her Yerde (Komedi)


Yeniden Vizyona Giriş Tarihi: 29 Aralık 2023
Yönetmen: Richard Curtis
Oyuncular: Bill Nighy, Hugh Grant, Liam Neeson

"Dünyanın yönetim koltuğunda oturan otoriter başkanı ya da kitleleri büyüleyen bir rockstar olun aynı kapıya çıkacaktır: Aşktan kaçamazsınız! İşte, günümüz Londra’sında Noel’den iki ay önce yaşanan farklı olayları mercek altına alan "Aşk Her Yerde" adlı bu filmde de, aşkın yüceliği üzerine bir yapım..."

7. Dogman (Dram, Aksiyon, Gerilim)


Yönetmen: Luc Besson
Oyuncular: Caleb Landry Jones, Jojo T. Gibbs, Christopher Denham

"Dogman," çocukluk travması ve fiziksel yaralanmalardan kurtulma yolculuğunda kendi yolunu bulmaya çalışan; bu uğurda toplumsal kuralları, cinsiyet sınırlamalarını da esneterek, köpek sevgisinde aşırıya kaçan Douglas'ın hikayesini anlatıyor.

Bu Cuma, sinema salonları çeşitli duygusal ve heyecan dolu anlarla dolacak. Hangi türü tercih ederseniz edin, vizyona girecek bu filmler sizi farklı dünyalara götürecek ve unutulmaz bir sinema deneyimi yaşatacak.