Macaristan Başbakanı Orban: “Xi Jinping tarafından sunulan Çin barış girişimini de destekliyoruz” Macaristan Başbakanı Orban: “Xi Jinping tarafından sunulan Çin barış girişimini de destekliyoruz”

ABD'li model Ashley Graham, bazı moda tasarımcılarının hâlâ daha büyük kadınlar için kıyafet tasarlamayı reddetmesine karşı mücadele ediyor. 36 yaşındaki model ABD'de People dergisine konuştu.

Model Büyük Beden

Moda dünyasının içinde yer almasına rağmen hala kendine uygun kıyafet bulmakta zorlandığını belirten Graham, "Hâlâ 'Üzgünüm, yapamayız, daha büyük bir vücut için bir şey tasarlamayacağız' diyen bazı tasarımcılar var. İşler bazı açılardan çok değişti, bazı açılardan ise durma noktasına geldi. Aslına bakarsanız moda endüstrisinde çok şeyin hala değişmediğini fark edersiniz. Tasarımcılara bakarsanız, bazıları farklı vücut tiplerini giydiriyor ama norm bu değil.  Bu nedenle daha büyük bedenli insanları giydirmek hakkında konuşmayı bırakmak istemiyorum" dedi.
Model uzun yıllardır kendini kabul ettirmek ve marjinalleştirici güzellik ideallerine karşı yürüttüğü kampanya ile tanınıyor. Ocak 2022'de ikiz oğulları Malachi ve Roman'ı dünyaya getiren model, film yönetmeni Justin Ervin'le evli.